'

Jul 16
DE WIJK - Ook wandelaars uit De Wijk zijn vertegenwoordigd op de 4daagse in Nijmegen. Op d foto v.l.n.r. Ilse Venema 40 km (Bart Boverhof niet) Alie Boverhof 30 km (Albert Jonkers niet) Lammy Jonkers 40 km Johann van den Berg 40 km (Gerrit Muller niet) Dieneke Venema 40 km en Geesje Muller 30 km.

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jul 15
ZUIDWOLDE - Alle koren van de Koorschool Viva La Musica zingen op zondagmiddag 7 juli om 16.00 uur tijdens het zomerconcert in de Ontmoetingskerk in Zuidwolde. Om de zomer in te luiden zingen het beginnerskoor, het kinderkoor en het jeugdkoor van de koorschool liedjes uit verschillende tijden, waarbij een theaterelement niet ontbreekt.

Ga door met lezen van "Zomerconcert Viva la Musica "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jul 15
DE WIJK - De feestweek in Woonzorgcentrum Dunninghe is vrijdag in stijl afgesloten met een barbecue en optredens van Duo Please en muziekvereniging Apollo. De feestweek in het kader van het vijfentwintig jarig jubileum begon maandagmorgen met koffie en gebak.

Ga door met lezen van "Feestweek Dunninghe in stijl afgesloten"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jul 15
REGIO - Er is een overeenkomst tussen hondenvoer en puppycursussen als het om je hond gaat. In elk geval als jij het beste van het beste voor je hond wenst. Dan koop je toch het beste hondenvoer en sluit je de beste huisdierenverzekering af? Dat is logisch voor de meeste hondeneigenaren. Je koopt natuurlijk altijd hetzelfde voer voor de hond en dat is prima. Zo verander je ook niet snel van huisdierenverzekering als je de beste optie kiest. De vraag is alleen hoe je de beste hondenverzekering kiest.

Ga door met lezen van "Hondenvoer & puppycursussen: het beste van het beste voor je hond"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jul 15
DE WIJK - Na het overweldigende succes in 2018 wordt dit populaire toernooi dit jaar opnieuw georganiseerd rondom Café De Wiekslag midden op de Dorpsstraat in De Wijk! Buiten de unieke sfeer en de gezelligheid doneert de organisatie de deelnemersbijdrage aan een goed doel: een openbare AED! Het spektakel gaat plaatsvinden op: Zondag 18 augustus 2019 van 10.00 tot 17.00 uur (wedstrijden starten 11.00 uur)Ga door met lezen van "Beachvolleybal Toernooi op de Dorpsstraat in De Wijk"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jul 15
IJHORST /DE WIJK - zondag 21 juli houden we bij de kerk van IJhorst/De Wijk een openluchtdienst. Met uitzicht op een ooievaarsnest willen we in de openlucht de zomer vieren met een kerkdienst. In deze dienst staan we ook stil bij het afscheid van Ds Kloosterziel. Bezoekers worden gevraagd zelf een (camping)stoel mee te nemen. De dienst begint om 10 uur en na de dienst is er koffie/thee/limonade voor iedereen.

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jul 15
RUINERWOLD - Waar Ewout Kleene onverschrokken voetbalde en Mark Brinkman over veel voetballend vermogen beschikte, daar had Rik de Wit bij VV Ruinerwold één grote kwaliteit. Onverstoorbaar zijn. Een spits kon hoog springen, laag springen, hard rennen, niks doen, theater maken, fysiek spelen, irritant doen; het was Rik allemaal een rotzorg. De spits een beroerde middag bezorgen, dat was het enige dat telde.

Ga door met lezen van "Rik de Wit hangt schoenen aan de wilgen"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jul 15
DE WIJK - De Wijker Bridge Club bruist. En hoe? Met ruim zestig leden hebben we in De Wijk een actieve, gezellige, bruisende en leerzame bridge club. Donderdag 11 juli jongstleden hebben we het 35-jarige bestaan gevierd in de Spaarbankhoeve in Fluitenberg. De voorzitter, Anneke van der Aa, opende deze jubileumviering en refereerde aan het ontstaan van de club 35 jaar geleden. De dames Liet Maris en Jo IJdens waren er vanaf het begin bij betrokken en zijn nog steeds lid. Zij werden dan ook in de spotlights gezet met mooie woorden en een bloemetje.Ga door met lezen van "De Wijker Bridge Club bruist "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jul 15
REGIO - Zondag 21 juli is er een gezellige en sfeervolle braderie en vlomarkt in het prachtige Vledder. Op deze braderie zullen diverse standhouders aanwezig zijn met onder andere kleding en fashion, lederwaren, sieraden, cadeauartikelen, boeken, brocante en nog veel meer.

Ga door met lezen van "Zomermarkt Vledder"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jul 14
RUINERWOLD - Het tweede Foodtruckfestival bij café de Kastelein is druk bezocht. Lekkere hapjes, gekoelde drankjes, muziek, een goede sfeer en ook nog een prima weer wat wil je als organisatie nog meer.

Foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Goede sfeer bij Foodtruckfestival"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jul 14
REGIO - Bij een woningbrand aan het Zwarte waterland in Nieuwleusen is een lichaam van een van de kinderen aangetroffen. De ramen van het huis zijn zwart geblakerd. Wat er precies is gebeurt is nog onbekend. De ouders worden door de buren opgevangen. Er wordt nog een kind vermist.


Foto Persbureau Meter

Ga door met lezen van "Dode bij woning brand in Nieuwleusen"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jul 14
DE WIJK - De leerlingen van groep 8 hebben woensdagavond 10 juli afscheid genomen van IKC De Horst. In de Havezate speelden ze voor een volle zaal met familieleden de afscheidsmusical ‘De Feestplaneet’ van Benny Vreden.

Foto: BS/Weblog-dewolden.nl


Ga door met lezen van "Groep 8 neemt afscheid van school"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jul 14
RUINEN - Young de Wolden organiseert deze zomer een aantal sportieve en leuke activiteiten bij het zwembad in Ruinen. Samen met een enthousiaste groep jongeren hebben de jongerenwerkers een leuk programma bedacht. Zo staat vrijdag 19 juli een buikschuifbaan op het programma en vrijdag 26 juli waterkick ball.

Ga door met lezen van "Spektakel voor jongeren in zwembad Ruinen."

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jul 14
DE WIJK - Tijdens de Drentse Rijwiel vierdaagse op 16 juli staat het Vrouwenkoor Meander uit de Wijk met een gezellige kraam op de markt bij de stempelpost. Deze is bij de molen in de Wijk. We zijn er vanaf 9.00 uur tot ± 11.30 uur.

Ga door met lezen van "Kom in de kraam bij Meander"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jul 13
DE WIJK - De verzelfstandiging van de Havezate wordt een feit! Op vrijdagmorgen 12 juli is daar weer een wezenlijke stap in gezet. De oprichting van de nieuwe ‘Stichting Dorpshuis de Havezate’ werd bij en met medewerking van notaris Stotijn geformaliseerd. Het notariskantoor Stotijn werd daarmee de ‘eerste vriend van het Dorpshuis’.

Ga door met lezen van "Verzelfstandiging Havezate wordt een feit"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jul 13
VEENINGEN - CSI Zuidwolde wordt gehouden van 18 t/m 21 juli en van 25 t/m 28 juli 2019. Het twee weken durende paardensport evenement wordt georganiseerd op het prachtige concoursterrein van oud-international Jan Broek.

Ga door met lezen van "C.H de Wolden 2019"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jul 13
ZUIDWOLDE - De 'Boerderijenfietstocht maar dan anders' zal dit jaar plaatsvinden op woensdag 31 juli 2019 vanuit Zuidwolde. Na een aantal jaren een mooie opkomst hoopt de organisatie ook dit jaar een kleine 1500 deelnemers te mogen verwelkomen. De start van de tocht is tussen 9.00 en 12.00 uur vanaf zalencentrum Den Kaat in Zuidwolde, de dag kan hier begonnen worden met een kop koffie, thee of ranja.

Ga door met lezen van "Boerderijenfietstocht maar dan anders"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jul 13
ZUIDWOLDE - Op maandag 15 juli 2019 is het echtpaar Van Mourik-Schaafsma 60 jaar getrouwd. Burgemeester Roger de Groot feliciteert het echtpaar namens het gemeentebestuur op maandag 15 juli Het echtpaar viert het jubileum thuis in Zuidwolde.

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jul 13
DE WIJK - Stichting de Wieker Meule heeft eind juni een bedrag van 1250,00 ontvangen van serviceclub Inner wheel Staphorst Reestland. De cheque werd door voorzitter Hilco Vos in ontvangst genomen en wordt gebruikt om het kruiwerk van de molen te verbeteren. De dames hebben daar een mooi steentje aan bijgedragen.Geplaatst door B S

Tweet This!
Jul 13
REGIO - De vakantie is voor alle scholen in Nederland officieel ingegaan. Dat betekent zomervakantie en daarmee héél véél vakantiegangers op de weg. Nederlanders gaan namelijk maar al te graag op autovakantie. Hoe meer mensen op de weg, hoe langer de afstand naar de bestemming en hoe zwaarder beladen de auto, hoe meer kans op pech en ongevallen. Daarom is het heel erg belangrijk om een goede voorbereiding te treffen. Denk daarbij aan de autocheck, het inpakken van de wagen, bepaalde verplichte tools voor in de auto en de dekking van de autoverzekering. Na het lezen van dit korte en bondige artikel, kun je goed voorbereid de weg op.

Ga door met lezen van "Autovakantie: goed voorbereid op weg"

Geplaatst door B S

Tweet This!

(Pagina 1 van 5, totaal 88 artikelen)