'

Jul 8
DE WIJK - Het is deze week feest in Woonzorgcentrum Dunninghe in De Wijk. Vijfentwintig jaar geleden werd het zorgcomplex in gebruik genomen. Maandagmorgen stond er koffie met gebak klaar voor de bewoners in de voormalige bibliotheek. Deze is vorig jaar verhuisd naar de brede school.

Ga door met lezen van "Feest in woonzorgcentrum Dunninghe"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jul 8
DE WOLDEN - Wethouder Mirjam Pauwels (VVD) heeft haar vertrek bij gemeente de Wolden aangekondigd. Op 11 juli wordt ze geïnstalleerd als wethouder bij de gemeente Assen. Mirjam Pauwels is sinds acht jaar actief in de politiek. In 2011 begon ze haar politieke carrière als lid van de Provinciale Staten.


Ga door met lezen van "Wethouder Mirjam Pauwels vertrekt naar Assen"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jul 8
HOOGEVEEN - Een vreemde lucht, dat was de melding maandagochtend die vanuit de Veenluydenstraat kwam. De brandweer spoedde zich naar het complex met daaronder garages. Na controle bleek dat de lucht uit een van de garages moest komen.


Foto Persbureau Meter

Ga door met lezen van "Brandweer onderzoekt vreemde lucht"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jul 8
RUINEN - zes zomerweken lang zal er in het centrum van Ruinen op de woensdag een gezellige brinkmarkt aanwezig zijn. Deze brinkmarkt zal worden bezet door vele standhouders. Kramen, stands en verkoopwagens zullen in het centrum aanwezig zijn.

Ga door met lezen van "Zomerse brinkmarkt Ruinen"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jul 8
DE WIJK - Na ruim veertig jaar werkzaam te zijn geweest in de verzorging stopt Rolina van Elp (63) er mee. Vrijdag 28 juni was de laatste werkdag, en dit werd feestelijk afgesloten met een heerlijke lunch samen met collega’s. Die vinden het jammer dat ze er mee stopt. Maar Rolina vindt het welletjes geweest.Ga door met lezen van "Rolina stopt na ruim 40 jaar in de verpleging"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jul 8
HOOGEVEEN - De projectweek van leerlingen uit klas 1 van locatie Groene Driehoek stond begin juli geheel in het teken van de ‘gezonde leefstijl’. Door middel van diverse activiteiten gingen leerlingen actief aan de slag met dit thema. De week werd afgesloten met de onthulling van het vignet Gezonde School door wethouder Erwin Slomp. De wethouder kreeg hierbij hulp van een aantal leerlingen. Zowel RSG Wolfsbos als de gemeente Hoogeveen zijn heel trots op het behaalde vignet.

Ga door met lezen van "RSG Wolfsbos is Gezonde School"

Geplaatst door B S

Tweet This!