'

Jul 9
ECHTEN - Een automobilist is op de Echtenseweg in Echten van de weg geraakt en tegen een boom gereden dinsdagmiddag. De bestuurder raakte gewond en werd per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De oorzaak van het ongeval is nog onduidelijk.

Foto Persbureau Meter

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jul 9
DRENTHE - Op 1 juli heeft de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) de winnaars bekendgemaakt in de verkiezing van beste leerbedrijf en beste praktijkopleider per provincie. Lammy de Vries van Icare is daarbij gekozen tot Beste praktijkopleider van de provincie Drenthe, in de categorie Zorg, Welzijn en Sport.

Ga door met lezen van "Lammy de Vries gekozen tot beste praktijkopleider "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jul 9
DE WIJK - De direct na de oorlog opgerichte zangvereniging Wijker Kunst te De Wijk, is op zoek naar vrouwen en mannen die van zingen houden, maar tot dusver (nog) niet bij een koor zijn aangesloten. Wijker Kunst is een unieke zangvereniging, die bestaat uit een vrouwenkoor en een mannenkoor, die ook gezamenlijk als gemengd koor repeteren en optreden.

Summertime1

Ga door met lezen van "Wijker Kunst zet ledenwerfactie op touw"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jul 9
DRENTHE - 15 juli lanceert het project ‘Vakantielezen in de bibliotheek’ in verschillende Drentse bibliotheken. Tot 25 augustus kunnen kinderen elke week op reis gaan naar een nieuwe bestemming. Kinderen ontvangen bij het inschrijven een eigen paspoort. Hiermee kunnen zij naast het lezen van themaboeken ook deelnemen aan verschillende activiteiten.

Ga door met lezen van "Vakantielezen in de bibliotheek van start"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jul 9
Ravage en geen gewonden

REGIO - Een ravage dinsdagochtend op de kruising Coevorderweg met de Slagenweg in Ommen waar een landbouwtrekker en een camper met elkaar in botsing kwamen.


Foto persbureau Meter

Ga door met lezen van "Camper en trekker botsen "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jul 9
RUINEN - Op zondag 14 juli om 14.00 gaat de tweede editie van Art-To-Go Ruinen van start, aan de Huttenweg 3 in Ruinen. Vorig jaar vond de eerste editie plaats in het voormalig gemeentehuis in Ruinen. Ruim 2000 mensen bezochten de expositie.

Ga door met lezen van "Art-To-Go Ruinen van start"

Geplaatst door B S

Tweet This!