'

Jul 10
REGIO - Onder een knerpend 'roterend spoorwiel' in de Molen van De Groene Lantaarn - Staphorst. Installeert oud-voorzitter Albert Prins met het omhangen van de voorzittersketting en een ferme armdruk Jaap UiterwijkWinkel als voorzitter 2019-2020.

Ga door met lezen van "Bestuurswisseling Rotary Hoogeveen-De Wolden"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jul 10
DE WIJK - Woensdagmiddag gaf Willeke Alberti een optreden in Dunninghe, in het kader van het 25 jarige jubileum van het zorgcentrum in De Wijk. Waarbij er deze week van allerlei activiteiten op de agenda stonden. Het concert was bedoeld voor inwoners en vrijwilligers van Dunninghe. En zijn genoten volop van de feestelijkheden.

foto's: BS/Weblog-dewolden,nl

Ga door met lezen van "Bewoners Dunninghe genieten van optreden Willeke Alberti"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jul 10
DRENTHE - Het Drents Energieloket is begonnen met de campagne ‘Zon zoekt Drent’ om de huizenbezitter in Drenthe nog meer bewust te maken van de voordelen van zonnepanelen en om te helpen bij vragen.

Ga door met lezen van "Zonnepanelen, hoe pak je dat aan? "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jul 10
DE WOLDEN - Sinds dit jaar biedt gemeente De Wolden de energiescan aan voor huiseigenaren. Deze scan wordt uitgevoerd door GebouwenInspectie Nederland en is bedoeld voor mensen die hun woning energiezuiniger willen maken, maar nog niet zo goed weten waar te beginnen. De scan levert u de informatie waarmee u aan de slag kunt. De energiescan heeft een waarde van € 250,-.

Ga door met lezen van "Energiescans De Wolden een groot succes"

Geplaatst door B S

Tweet This!