'

Jul 11
HOOGEVEEN - Digitale vaardigheden hebben een belangrijke plaats in het onderwijs van de toekomst. Digitale geletterdheid draait dan ook om alles wat leerlingen in een digitale samenleving moet kennen en kunnen.

Ga door met lezen van "Leerlingen RSG Wolfsbos winnen The Big Battle"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jul 11
RUINEN - Elke woensdag in de zomervakantie vanaf 10 juli tot 14 aug augustus is er volop gezelligheid op de Brink in Ruinen. Naast een grote braderie, is er live muziek, hapjes en drankjes, activiteiten voor kinderen en vanaf 18.30 u een theater uitvoering. Bovendien kun je op de foto in boerenklederdracht! Beleef de Heerlyckheid Ruinen tijdens Brinkfestijn

Bekijk alle foto's Jans Schulting

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jul 11
RUINERWOLD - Op zondag 14 juli 2019 organiseert Café de Kastelein voor de 2e keer een foodtruck festival op de groenstrook achter het café. Waar eerder de franse markt met succes werd gehouden is het nu tijd voor vernieuwing en een nieuw idee. Met verschillende foodtrucks. Tijden: 14.00 - 22.00 uur. Entree is gratis

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jul 11
RUINEN - De brandweer spoedde zich donderdagochtend naar het zwembad in Ruinen waar in een technische ruimte een sterke chloorlucht hing. Een zwembad medewerkster ontdekte dit en waarschuwde de hulpdiensten. De brandweer constateerde dat het chloorvat via een zogenaamd overloopje chloor had verloren. Het vat was woensdag namelijk gevuld. Er raakte niemand gewond. De brandweer heeft de technische ruimte geschoond en gelucht.

Foto Persbureau Meter

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jul 11
MEPPEL - In Restaurant De Drie Kalkovens aan de rand van Meppel gaat een nieuwe jonge wind waaien. Thijs de Lange & Stefan Hoekstra gaan het huidige Restaurant De Drie Kalkovens de komende tijd omtoveren tot Villa Kalkoven.

Ga door met lezen van "Restaurant De Drie Kalkovens wordt Villa Kalkoven! "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jul 11
REGIO - Het Taribush Kuna festival is een vierdaags cultuurfestival voor jong en oud, midden in de natuur. Je vindt er muziek, theater, kunst, poëzie, workshops, foodtrucks en allerlei (ont)spannende activiteiten. Taribush Kuna wordt gehouden van donderdag 18 t/m zondag 21 juli aan de rand van Nationaal Park het Dwingelderveld. Taribush Kuna is in 2008 begonnen als een kleinschalig kunst en cultuur festival, maar is ondertussen uitgegroeid tot een begrip in Drenthe en ver daarbuiten. Dit jaar beleeft Taribush Kuna haar elfde editie. Jij komt toch ook?

Foto: Michiel ter Elst

Ga door met lezen van "Elfde editie Kuna Taribush festival"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jul 11
ECHTEN - Acht Drentse singer-songwriters komen zondagmiddag 21 juli 2019 naar Klein Paradiso in Echten voor een presentatie van hun nieuwste liedjes. De bijzondere songs zijn gemaakt tijdens een inspiratiedag rond de schaapskooi op het Holtingerveld in Havelte. Aanvang 15.00 uur. Toegang 10 euro.

Ga door met lezen van "Shepherd Sessions in Klein Paradiso"

Geplaatst door B S

Tweet This!