'

Jul 12
ZUIDWOLDE - Op de Carpoolplaats aan de Oosterweg in Zuidwolde is vrijdagmiddag een auto in brand gevlogen. De brandweer heeft het vuur geblust. De brand werd veroorzaakt door vermoedelijk een technische oorzaak. De auto brandde helemaal uit. Iedereen heeft de auto zonder verwondingen kunnen verlaten.
Foto Persbureau Meter

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jul 12
DE WIJK - Van dinsdag 18 t/m vrijdag 21 juni hielden vier motorclubs uit de regio een MotorAvond-4Daagse. Dit waren in volgorde MTC Route ’66 uit Ommen,MAC van Dedem uit Balkbrug, De Gasschoeve uit Hardenberg en MC De Antrappers uit De Wijk.

Ga door met lezen van "Antrappers rijden voor A.L.S"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jul 12
RUINERWOLD - Altijd al eens willen zien hoe vroeger de rogge werd geoogst? Kom dan donderdag 25 juli naar De Karstenhoeve. Vanaf 11.00 uur zal door onze vrijwilligers de rogge op traditionele wijze worden gemaaid en in schoven gezet om te drogen. En zoals in die tijd gebruikelijk werd er tussen de middag gezamenlijk spekpannenkoeken gegeten. U bent van harte welkom om deze werkzaamheden van dichtbij te komen bekijken. Museumboerderij De Karstenhoeve, Dokter Larijweg 21, Ruinerwold. Voor info: Telefoon 0522-481447, of info@karstenhoeve.nl

Foto: Petra Hessels.

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jul 12
HOOGEVEEN - Kom op zaterdag 13 juli naar Hoogeveen voor de leukste dag over Drents drinkwater. Beleef, doe mee en ontdek alles over drinkwater. Met activiteiten voor jong en oud. Een uniek kijkje achter de schermen. Want deze waterfabriek is normaal niet toegankelijk voor bezoekers. Zet de WMD Waterdag snel in je agenda.

Ga door met lezen van "Kom naar de WMD Waterdag!"

Geplaatst door B S

Tweet This!