'

Jul 13
DE WIJK - De verzelfstandiging van de Havezate wordt een feit! Op vrijdagmorgen 12 juli is daar weer een wezenlijke stap in gezet. De oprichting van de nieuwe ‘Stichting Dorpshuis de Havezate’ werd bij en met medewerking van notaris Stotijn geformaliseerd. Het notariskantoor Stotijn werd daarmee de ‘eerste vriend van het Dorpshuis’.

Ga door met lezen van "Verzelfstandiging Havezate wordt een feit"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jul 13
VEENINGEN - CSI Zuidwolde wordt gehouden van 18 t/m 21 juli en van 25 t/m 28 juli 2019. Het twee weken durende paardensport evenement wordt georganiseerd op het prachtige concoursterrein van oud-international Jan Broek.

Ga door met lezen van "C.H de Wolden 2019"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jul 13
ZUIDWOLDE - De 'Boerderijenfietstocht maar dan anders' zal dit jaar plaatsvinden op woensdag 31 juli 2019 vanuit Zuidwolde. Na een aantal jaren een mooie opkomst hoopt de organisatie ook dit jaar een kleine 1500 deelnemers te mogen verwelkomen. De start van de tocht is tussen 9.00 en 12.00 uur vanaf zalencentrum Den Kaat in Zuidwolde, de dag kan hier begonnen worden met een kop koffie, thee of ranja.

Ga door met lezen van "Boerderijenfietstocht maar dan anders"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jul 13
ZUIDWOLDE - Op maandag 15 juli 2019 is het echtpaar Van Mourik-Schaafsma 60 jaar getrouwd. Burgemeester Roger de Groot feliciteert het echtpaar namens het gemeentebestuur op maandag 15 juli Het echtpaar viert het jubileum thuis in Zuidwolde.

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jul 13
DE WIJK - Stichting de Wieker Meule heeft eind juni een bedrag van 1250,00 ontvangen van serviceclub Inner wheel Staphorst Reestland. De cheque werd door voorzitter Hilco Vos in ontvangst genomen en wordt gebruikt om het kruiwerk van de molen te verbeteren. De dames hebben daar een mooi steentje aan bijgedragen.Geplaatst door B S

Tweet This!
Jul 13
REGIO - De vakantie is voor alle scholen in Nederland officieel ingegaan. Dat betekent zomervakantie en daarmee héél véél vakantiegangers op de weg. Nederlanders gaan namelijk maar al te graag op autovakantie. Hoe meer mensen op de weg, hoe langer de afstand naar de bestemming en hoe zwaarder beladen de auto, hoe meer kans op pech en ongevallen. Daarom is het heel erg belangrijk om een goede voorbereiding te treffen. Denk daarbij aan de autocheck, het inpakken van de wagen, bepaalde verplichte tools voor in de auto en de dekking van de autoverzekering. Na het lezen van dit korte en bondige artikel, kun je goed voorbereid de weg op.

Ga door met lezen van "Autovakantie: goed voorbereid op weg"

Geplaatst door B S

Tweet This!