'

Jul 14
RUINERWOLD - Het tweede Foodtruckfestival bij café de Kastelein is druk bezocht. Lekkere hapjes, gekoelde drankjes, muziek, een goede sfeer en ook nog een prima weer wat wil je als organisatie nog meer.

Foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Goede sfeer bij Foodtruckfestival"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jul 14
REGIO - Bij een woningbrand aan het Zwarte waterland in Nieuwleusen is een lichaam van een van de kinderen aangetroffen. De ramen van het huis zijn zwart geblakerd. Wat er precies is gebeurt is nog onbekend. De ouders worden door de buren opgevangen. Er wordt nog een kind vermist.


Foto Persbureau Meter

Ga door met lezen van "Dode bij woning brand in Nieuwleusen"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jul 14
DE WIJK - De leerlingen van groep 8 hebben woensdagavond 10 juli afscheid genomen van IKC De Horst. In de Havezate speelden ze voor een volle zaal met familieleden de afscheidsmusical ‘De Feestplaneet’ van Benny Vreden.

Foto: BS/Weblog-dewolden.nl


Ga door met lezen van "Groep 8 neemt afscheid van school"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jul 14
RUINEN - Young de Wolden organiseert deze zomer een aantal sportieve en leuke activiteiten bij het zwembad in Ruinen. Samen met een enthousiaste groep jongeren hebben de jongerenwerkers een leuk programma bedacht. Zo staat vrijdag 19 juli een buikschuifbaan op het programma en vrijdag 26 juli waterkick ball.

Ga door met lezen van "Spektakel voor jongeren in zwembad Ruinen."

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jul 14
DE WIJK - Tijdens de Drentse Rijwiel vierdaagse op 16 juli staat het Vrouwenkoor Meander uit de Wijk met een gezellige kraam op de markt bij de stempelpost. Deze is bij de molen in de Wijk. We zijn er vanaf 9.00 uur tot ± 11.30 uur.

Ga door met lezen van "Kom in de kraam bij Meander"

Geplaatst door B S

Tweet This!