'

Jul 15
ZUIDWOLDE - Alle koren van de Koorschool Viva La Musica zingen op zondagmiddag 7 juli om 16.00 uur tijdens het zomerconcert in de Ontmoetingskerk in Zuidwolde. Om de zomer in te luiden zingen het beginnerskoor, het kinderkoor en het jeugdkoor van de koorschool liedjes uit verschillende tijden, waarbij een theaterelement niet ontbreekt.

Ga door met lezen van "Zomerconcert Viva la Musica "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jul 15
DE WIJK - De feestweek in Woonzorgcentrum Dunninghe is vrijdag in stijl afgesloten met een barbecue en optredens van Duo Please en muziekvereniging Apollo. De feestweek in het kader van het vijfentwintig jarig jubileum begon maandagmorgen met koffie en gebak.

Ga door met lezen van "Feestweek Dunninghe in stijl afgesloten"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jul 15
REGIO - Er is een overeenkomst tussen hondenvoer en puppycursussen als het om je hond gaat. In elk geval als jij het beste van het beste voor je hond wenst. Dan koop je toch het beste hondenvoer en sluit je de beste huisdierenverzekering af? Dat is logisch voor de meeste hondeneigenaren. Je koopt natuurlijk altijd hetzelfde voer voor de hond en dat is prima. Zo verander je ook niet snel van huisdierenverzekering als je de beste optie kiest. De vraag is alleen hoe je de beste hondenverzekering kiest.

Ga door met lezen van "Hondenvoer & puppycursussen: het beste van het beste voor je hond"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jul 15
IJHORST /DE WIJK - zondag 21 juli houden we bij de kerk van IJhorst/De Wijk een openluchtdienst. Met uitzicht op een ooievaarsnest willen we in de openlucht de zomer vieren met een kerkdienst. In deze dienst staan we ook stil bij het afscheid van Ds Kloosterziel. Bezoekers worden gevraagd zelf een (camping)stoel mee te nemen. De dienst begint om 10 uur en na de dienst is er koffie/thee/limonade voor iedereen.

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jul 15
RUINERWOLD - Waar Ewout Kleene onverschrokken voetbalde en Mark Brinkman over veel voetballend vermogen beschikte, daar had Rik de Wit bij VV Ruinerwold één grote kwaliteit. Onverstoorbaar zijn. Een spits kon hoog springen, laag springen, hard rennen, niks doen, theater maken, fysiek spelen, irritant doen; het was Rik allemaal een rotzorg. De spits een beroerde middag bezorgen, dat was het enige dat telde.

Ga door met lezen van "Rik de Wit hangt schoenen aan de wilgen"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jul 15
DE WIJK - De Wijker Bridge Club bruist. En hoe? Met ruim zestig leden hebben we in De Wijk een actieve, gezellige, bruisende en leerzame bridge club. Donderdag 11 juli jongstleden hebben we het 35-jarige bestaan gevierd in de Spaarbankhoeve in Fluitenberg. De voorzitter, Anneke van der Aa, opende deze jubileumviering en refereerde aan het ontstaan van de club 35 jaar geleden. De dames Liet Maris en Jo IJdens waren er vanaf het begin bij betrokken en zijn nog steeds lid. Zij werden dan ook in de spotlights gezet met mooie woorden en een bloemetje.Ga door met lezen van "De Wijker Bridge Club bruist "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jul 15
REGIO - Zondag 21 juli is er een gezellige en sfeervolle braderie en vlomarkt in het prachtige Vledder. Op deze braderie zullen diverse standhouders aanwezig zijn met onder andere kleding en fashion, lederwaren, sieraden, cadeauartikelen, boeken, brocante en nog veel meer.

Ga door met lezen van "Zomermarkt Vledder"

Geplaatst door B S

Tweet This!