'

Jul 16
ZUIDWOLDE - Op zondagmiddag 14 juli genoten vele bezoekers van de tweede voorstelling dit seizoen in theaterkuil De Falieberg in Zuidwolde: een gevarieerd optreden met Nederlands-, Drents- en Engelstalige luisterliedjes door zangeres Betty Linthorst begeleid door gitarist Frank Boerrigter.

foto: Karin Boer

Ga door met lezen van "Volle theaterkuil bij optreden duo ZEG!"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jul 16
RUINERWOLD - In Ruinerwold wordt zaterdag 27 juli voor 30 ste keer de open boerderijendag georganiseerd. Er kan net als andere jaren weer gestart worden bij museumboerderij De Karstenhoeve.

Museumboerderij Karstenhoeve1

Ga door met lezen van "Open Boerderijendag Ruinerwold"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jul 16
Inmiddels 10.000 e-books in de Bibliotheek

DE WOLDEN - Het aantal e-books van de Bibliotheek groeit snel: er zijn inmiddels zo’n 10.000 titels te leen. En er blijkt veel vraag naar te zijn: het aantal bibliotheekleden dat e-books leent, stijgt voortdurend. Het uitlenen via e-books is nu dan ook een belangrijk onderdeel van het dienstenpakket van de Bibliotheek.

Ga door met lezen van "E-books vooral populair tijdens vakantie"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jul 16
ZUIDWOLDE - Het centrum van Zuidwolde was zaterdag 13 juli de setting van een dag vol nostalgie met honderden oude voertuigen. Dat waren auto’s, tractoren, brommers, klassieke rijtuigen, maar ook fietsen, wandelwagens en zoals elk jaar een collecte handkarren van Streek- en handkarrenmuseum De Wemme, bestuurd door in stijl geklede ondernemers en vrijwilligers. Ook op de markt met onder andere demonstraties van oude ambachten was het de hele dag gezellig druk.

foto: Jaap Slot

Ga door met lezen van "Publiek geniet van nostalgisch Kar Ga Door"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jul 16
DE WIJK - Ook wandelaars uit De Wijk zijn vertegenwoordigd op de 4daagse in Nijmegen. Op d foto v.l.n.r. Ilse Venema 40 km (Bart Boverhof niet) Alie Boverhof 30 km (Albert Jonkers niet) Lammy Jonkers 40 km Johann van den Berg 40 km (Gerrit Muller niet) Dieneke Venema 40 km en Geesje Muller 30 km.

Geplaatst door B S

Tweet This!