'

Jul 20
RUINEN - Ook dit jaar is er weer een gezellige trekharmonicadag in Ruinen met ook echt alleen maar trekharmonica`s. Deze is op zondag 21 juli bij café Brinkzicht/Hees in Ruinen. Het muziekfestijn is van 11.00 tot 16.00 uur en de muzikanten komen uit alle windstreken. Bij goed weer wordt er gespeeld op het terras, de entree is gratis.

Foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jul 20
DE WOLDEN - Al meerdere jaren ligt er een netwerk van gemarkeerde wandelpaden van knooppunt naar knooppunt in de omgeving van de Wijk, Fort en Veeningen. En sinds afgelopen zomer ook in Zuidwolde en het zuidoostelijke deel van gemeente De Wolden. Stichting Reco heeft hier in samenwerking met de provincie, gemeente en het Recreatieschap een netwerk van wel 750 kilometer aan wandelpaden gemarkeerd.


Ga door met lezen van "Plan je wandeling in De Wolden op de site van Wandelnet"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jul 20
REGIO - In de zomerperiode van 2018 gingen drie op de vier Nederlanders (12,7 miljoen) een of meerdere keren op vakantie. Bijna negen op de tien vakanties werden in Europa doorgebracht, met Duitsland als favoriete bestemming. Een ruime meerderheid van de zomervakanties was via internet geboekt. Dit meldt het CBS op basis van het vakantieonderzoek over 2018.


foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Twee derde zomervakanties geboekt via internet"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jul 20
REGIO - Hondenverzekering vergelijken om voor je hond een huisdierenverzekering af te sluiten, biedt vele voordelen. Je wilt het beste voor je trouwe viervoeter met een goede dekking tegen ziektekosten. De hondenverzekering vergelijken biedt daartoe de mogelijkheid en bovendien profiteer je dan van nog een voordeel. Het is bij het maken van een vergelijking ook snel duidelijk welke huisdierenverzekering een betaalbare premie heeft. Zo sla je twee vliegen in een klap en bespaar je op uitgaven van te hoge medische kosten.

Ga door met lezen van "Zorg voor je hond en dekkingen - Tips en aandachtspunten"

Geplaatst door B S

Tweet This!