'

Jul 21
RUINERWOLD - Mark Brinkman heeft in totaal 10 jaar in het eerste van Ruinerwold gespeeld, maar kwam ook uit in het eerste van Wacker, Hoogeveen en Alcides.

Ga door met lezen van "Mark Brinkman verlaat eerste selectie Ruinerwold"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jul 21
DE WOLDEN - Met Buurtbemiddeling zijn mooie resultaten te behalen. In Hoogeveen is dat sinds 2006 al zichtbaar en in 2013 gingen ook in De Wolden buurtbemiddelaars aan de slag. In 2018 heeft Meppel het goede voorbeeld gevolgd en kunnen conflicten tussen buren ook daar op een laagdrempelige manier aangepakt worden.


Een goed gesprek kan gedoe voorkomen.

Ga door met lezen van "Buurtbemiddeling helpt gedoe uit de wereld"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jul 21
DRENTHE - Wandelliefhebber Bart van der Schagt -ook bekend als WandelBart- heeft een nieuwe wandelgids over Drenthe uitgebracht. De gids bevat 22 leuke wandelroutes verspreid over de gehele provincie Drenthe. De wandelingen -van kort tot lang- in stad, buitengebied en natuur zijn goed bereikbaar met openbaar vervoer.

Ga door met lezen van "Nieuwe wandelgids Drenthe verschenen"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jul 21
REGIO - Op woensdag 24 en woensdag 31 juli organiseert kindercircus Okidoki een “circus en luchtacrobatiek dag”. Van 10.00 uur tot 16.00 uur gaan we eenwieleren, in de doeken hangen, ballopen, jongleren, koordlopen, trapeze, spelletjes doen en nog veel meer.

Ga door met lezen van "Circus spelen in de vakantie"

Geplaatst door B S

Tweet This!