'

Jul 23
DE WOLDEN - Maakt u zich zorgen over iemand? Ervaart u overlast? Of hebt u een vraag, maar weet u niet bij wie u terecht kunt? Soms is het lastig om de juiste organisatie voor uw vraag te vinden en soms heeft u meerdere instanties nodig. Daarom zijn verschillende organisaties nu verenigd in twee Buurtteams binnen De Wolden. In de buurtteams werken de volgende organisaties samen: Stichting Welzijnswerk De Wolden, politie, Actium, Cosis, GGZ en de gemeente De Wolden.
Ga door met lezen van "Buurtteams De Wolden"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jul 23
RUINEN - Elke woensdag in de zomervakantie vanaf 10 juli tot 14 aug augustus is er volop gezelligheid op de Brink in Ruinen. Naast een grote braderie, is er live muziek, hapjes en drankjes, activiteiten voor kinderen en vanaf 18.30 u een theater uitvoering. Bovendien kun je op de foto in boerenklederdracht! Beleef de Heerlyckheid Ruinen tijdens Brinkfestijn.

Bekijk alle foto's Jans Schulting

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jul 23
REGIO - Nederlanders die slechts af en toe kamperen, slapen tijdens een kampeervakantie slechter dan Nederlanders die ieder jaar kamperen. De slaapomstandigheden tijdens kampeervakanties blijken bovendien voor een behoorlijk risico op fysieke klachten te zorgen. Dit blijkt uit onderzoek van Luchtbed.nl, waarbij 857 Nederlanders werden ondervraagd over hun slaapgewoonten tijdens kampeervakanties.

Ga door met lezen van "Onervaren kampeerders slapen slecht"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jul 23
DE WOLDEN - Komkommertijd is een periode van het jaar waarin weinig nieuws te melden is omdat politici en veel anderen op vakantie zijn. De herkomst van woord komkommertijd is niet helemaal zeker. Het is mogelijk dat dit woord een leenwoord is uit het Engels, waar kleermakers de term cucumber-time gebruikten. Dit woord is in 1700 voor het eerst opgetekend, in een Bargoens woordenboekje, met als betekenis 'Taylers Holiday, when they have leave to Play, and Cucumbers are in Season'.

Ga door met lezen van "Komkommertijd in De Wolden "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jul 23
ECHTEN - Onze stichting is op zoek naar extra vrijwilligers voor het Kraaienbosch in Echten. Het gaat om diverse hand en span diensten. Af en toe opknapwerkzaamheden in en om het speelbos/Roekpad, bosmaaier werkzaamheden, paden opschonen, af en toe een hout klus, banken knutselen etc.

Ga door met lezen van "Het Kraaienbosch zoekt vrijwilligers"

Geplaatst door B S

Tweet This!