'

Jul 23
RUINEN - Elke woensdag in de zomervakantie vanaf 10 juli tot 14 aug augustus is er volop gezelligheid op de Brink in Ruinen. Naast een grote braderie, is er live muziek, hapjes en drankjes, activiteiten voor kinderen en vanaf 18.30 u een theater uitvoering. Bovendien kun je op de foto in boerenklederdracht! Beleef de Heerlyckheid Ruinen tijdens Brinkfestijn.

Bekijk alle foto's Jans Schulting

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jul 23
REGIO - Nederlanders die slechts af en toe kamperen, slapen tijdens een kampeervakantie slechter dan Nederlanders die ieder jaar kamperen. De slaapomstandigheden tijdens kampeervakanties blijken bovendien voor een behoorlijk risico op fysieke klachten te zorgen. Dit blijkt uit onderzoek van Luchtbed.nl, waarbij 857 Nederlanders werden ondervraagd over hun slaapgewoonten tijdens kampeervakanties.

Ga door met lezen van "Onervaren kampeerders slapen slecht"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jul 23
ECHTEN - Onze stichting is op zoek naar extra vrijwilligers voor het Kraaienbosch in Echten. Het gaat om diverse hand en span diensten. Af en toe opknapwerkzaamheden in en om het speelbos/Roekpad, bosmaaier werkzaamheden, paden opschonen, af en toe een hout klus, banken knutselen etc.

Ga door met lezen van "Het Kraaienbosch zoekt vrijwilligers"

Geplaatst door B S

Tweet This!