'

Jul 24
RUINEN - Young de Wolden organiseert deze zomer een aantal sportieve en leuke activiteiten bij het zwembad in Ruinen. Samen met een enthousiaste groep jongeren hebben de jongerenwerkers een leuk programma bedacht. Zo staat er vrijdag 26 juli water kickball op het programma.

Ga door met lezen van "Water kickball zwembad Ruinen"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jul 24
RUINERWOLD - Altijd al eens willen zien hoe vroeger de rogge werd geoogst? Kom dan donderdag 25 juli naar De Karstenhoeve. Vanaf 11.00 uur zal door onze vrijwilligers de rogge op traditionele wijze worden gemaaid en in schoven gezet om te drogen. En zoals in die tijd gebruikelijk werd er tussen de middag gezamenlijk spekpannenkoeken gegeten. U bent van harte welkom om deze werkzaamheden van dichtbij te komen bekijken. Museumboerderij De Karstenhoeve, Dokter Larijweg 21, Ruinerwold. Voor info: Telefoon 0522-481447, of info@karstenhoeve.nl

Foto: Petra Hessels.

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jul 24
REGIO - Eén, twee, drie of vier dagen fietsen, vermaak onderweg en lekkere kleine hapjes om te proeven: dat is waar het bij Trappen, Happen en Stappen om draait. Op 20, 21, 22 en 23 augustus vindt de vierde editie van het fietsevenement plaats en dit jaar wordt er gestart bij paviljoen Nijstad.

Foto: Kim Stellingwerf.

Ga door met lezen van "Nijstad startplaats Trappen, Happen en Stappen"

Geplaatst door B S

Tweet This!