'

Jul 26
REGIO - Kunstenares Carolien Adriaansche en Grensloos Kunst Verkennen nodigen u van harte uit voor een workshop op vrijdag 16 augustus. Uitgangspunt van de workshop is plastic afval te zien als inspirerend materiaal om iets nieuws van te maken.

Ga door met lezen van "De Afvaljuf geeft Workshop"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jul 26
ZUIDWOLDE - De 'Boerderijenfietstocht maar dan anders' zal dit jaar plaatsvinden op woensdag 31 juli 2019 vanuit Zuidwolde. Na een aantal jaren een mooie opkomst hoopt de organisatie ook dit jaar een kleine 1500 deelnemers te mogen verwelkomen. De start van de tocht is tussen 9.00 en 12.00 uur vanaf zalencentrum Den Kaat in Zuidwolde, de dag kan hier begonnen worden met een kop koffie, thee of ranja.

Ga door met lezen van "Boerderijenfietstocht maar dan anders"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jul 26
Nieuwe raamdecoratie, vloer, of meubels nodig?

RUINEN - Bij Snoeken Ruinen zijn de medewerkers dagelijks actief met interieur en kleur voorstellen voor de meest uiteenlopende opdrachten. De ruime showroom beschikt over een moderne eigentijdse collectie meubelen met aanvullend hierop een uitgebreide collectie woningtextiel die o.a. bestaat uit een prachtige gordijnstoffen, binnen zonwering, zachte (tapijt) en harde vloerbedekking.


foto:BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Snoeken werkt naar een stijlvol geheel"

Geplaatst door B S

Tweet This!