'

Jul 29
DE WOLDEN - In de zomervakantie van 2019 wordt van maandag 12 augustus tot en met vrijdag 16 augustus weer het sport- en cultuurkamp georganiseerd. Het kamp wordt dit jaar gezamenlijk georganiseerd door de sportfunctionarissen van de gemeenten Hoogeveen en De Wolden en de jongerenwerkers van Welzijn de Wolden. Een week lang worden gezellige, sportieve en culturele activiteiten georganiseerd voor basisschoolkinderen uit de twee gemeenten. Dit jaar vindt het kamp plaats in De Wijk.

Ga door met lezen van "Meld je aan voor het sport- en cultuurkamp 2019"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jul 29
DE WIJK - Na het overweldigende succes in 2018 wordt dit populaire Beachvolleybal toernooi dit jaar opnieuw georganiseerd rondom Café De Wiekslag midden op de Dorpsstraat in De Wijk! Buiten de unieke sfeer en de gezelligheid doneert de organisatie de deelnemersbijdrage aan een goed doel: een openbare AED! Het spektakel gaat plaatsvinden op: Zondag 18 augustus 2019 van 10.00 tot 17.00 uur (wedstrijden starten 11.00 uur)

Ga door met lezen van "Beachvolleybal op de Dorpsstraat"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Jul 29
DE WIJK - Ben jij ook enthousiast over onze mooie omgeving? En lijkt het je leuk om in een gezellig team te werken, klanten te woord te staan over de regio, mee te helpen bij de organisatie van activiteiten of achter de schermen het Reestdal te promoten? Wij zijn op zoek naar mensen die ons daarbij willen helpen.

Ga door met lezen van "Tourist Info Het Reestdal zoekt vrijwilligers"

Geplaatst door B S

Tweet This!