'

Aug 2
RUINEN - Op de Molenhoek in Ruinen is een automobilist de sloot ingedoken vrijdagavond. De bestuurder raakte niet gewond. De auto kwam op de kant tot stilstand. Over de oorzaak is niets bekend. De politie doet daar onderzoek naar. De auto werd door een berger met zware schade afgesleept.

Foto Persbureau Meter

Geplaatst door B S

Tweet This!
Aug 2
REGIO - Kunstenares Carolien Adriaansche en Grensloos Kunst Verkennen nodigen u van harte uit voor een workshop op vrijdag 16 augustus. Uitgangspunt van de workshop is plastic afval te zien als inspirerend materiaal om iets nieuws van te maken.


Ga door met lezen van "De Afvaljuf geeft Workshop"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Aug 2
IJHORST - Op zaterdag 3 augustus is er wederom een IJhorster maandmarkt. De markt wordt bezet met vele particulieren die hun goederen en spulletjes van zolder en schuur voor kleine prijsjes zullen verkopen. Ook is er een gezellige aanvulling van braderie waarbij nieuwe artikelen worden aangeboden.

Ga door met lezen van "IJhorster maandmarkt"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Aug 2
RUINEN - Zondag 28 juli 2019 is op de Meppelerweg in Ruinen een tamme baby kaketoe van Jan Oosterhuis ontsnapt. De vogel was al snel gesignaleerd in een boom op de Meppelerweg maar kwam niet naar beneden. Jan heeft de gehele zondag geprobeerd de vogel te vangen maar dit lukte niet. Uiteindelijk is de brandweer van Hoogeveen gebeld. Binnen 20 minuten waren deze mannen er en hebben samen met Jan de Kaketoe gevangen en veilig in zijn kooi geplaatst.

Ga door met lezen van "Tamme kaketoe ontsnapt en gevangen dankzij brandweer"

Geplaatst door B S

Tweet This!