'

Aug 3
REGIO - Er was elk jaar veel vraag naar en dit jaar heeft de organisatie van Trappen, Happen en Stappen de knoop doorgehakt: er wordt een 60 kilometer route aan het programma toegevoegd. Op vrijdag 23 augustus kunnen sportieve fietsers de benen flink los trappen.

Ga door met lezen van "Sportieve fietsers opgelet: 60 km route bij THS"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Aug 3
DE WIJK - Stichting Kindcentra Wolderwijs en Outdoor Nijstad organiseerden vorige week een fitkidsmudrun! Het was een sportieve ochtend. We begonnen eerst met een gezamenlijke warming up op eye of the tiger! De wethouder kwam langs om het startschot te geven en daar gingen de fanatiekelingen dan!


Ga door met lezen van "Sportieve ochtend bij Kindcentra Wolderwijs"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Aug 3
RUINERWOLD - De 30ste editie van de boerderijendag Ruinerwold heeft beduidend meer deelnemers getrokken dan voorgaande jaren. Zoals gebruikelijk was er niet één bepaald startpunt maar kon er gestart worden bij elk van de deelnemende de bedrijven, maar de route begon als voorgaande jaren bij museumboerderij De Karstenhoeve.

Museumboerderij Karstenhoeve1

Ga door met lezen van "Zeer geslaagde open boerderijendag Ruinerwold"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Aug 3
RUINEN - De Brink in Ruinen is op woensdag 7 augustus het decor van het eerste Hippische Brinkfestijn. Het vindt plaats in samenwerking met de organisatie van de oorspronkelijke Donkere Paardendagen en de stichting Promotie Ruinen. Het festijn omvat een stratenconcours voor tuigpaarden en Hackneys, alsmede een aantal shows. Bovendien is op zaterdag op dezelfde Brink het evenement Dier & Vertier.


Ga door met lezen van "Hippisch Brinkfestijn met stratenconcours"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Aug 3
RUINERWOLD - Op zondagochtend 4 augustus viert de Hervormde Gemeente haar jaarlijkse Openluchtdienst, buiten naast de kerk op Blijdenstein, bij de grote Twaalf Apostelenboom die in de pastorietuin staat.

Ga door met lezen van "Dienst onder de Twaalf Apostelenboom"

Geplaatst door B S

Tweet This!