'

Aug 5
RUINEN - Zes zomerweken lang zal er in het centrum van Ruinen op de woensdag een gezellige brinkmarkt aanwezig zijn. Deze brinkmarkt zal worden bezet door vele standhouders. Kramen, stands en verkoopwagens zullen in het centrum aanwezig zijn.

Ga door met lezen van "Zomerse brinkmarkt Ruinen"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Aug 5
RUINEN – Het Kerkkoor van de Protestantse Kerk Ruinen nodigt iedereen van harte uit om mee te doen met het zingen van elf prachtige Taizéliederen. In de sfeervolle Mariakerk uit de twaalfde eeuw wordt namelijk op zondag 6 oktober 2019 een Taizédienst gehouden.


Ga door met lezen van "Meezingen met spirituele Taizéliederen"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Aug 5
REGIO - Zondag 11 augustus is er een gezellige en sfeervolle braderie in Dieverbrug, nabij de dieversluis. Vele diverse standhouders zullen hier aanwezig zijn met onder andere kleding en fashion, lederwaren, sieraden, cadeauartikelen, brocante, snuisterijen en nog veel meer.

Ga door met lezen van "Marktdagen in Westerveld"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Aug 5
RUINEN - De Groote Modderkolk, Loenen, Gelderland, Nederland, Europa[/caption]Ben je nieuwsgierig naar welke bloemen je kan eten uit je eigen tuin? Dan is deze workshop echt iets voor jou. Op zaterdag 10 augustus laat Leah Groeneweg samen met Natuurmonumenten je kennismaken met de eetbare wilde planten en bloemen uit de omgeving. Aanmelden kan op www.natuurmonumenten.nl/bcdwingelderveld.

Foto: Natuurmonumenten – Pauline Joosten


Ga door met lezen van "Workshops eetbare bloemen en proeverij"

Geplaatst door B S

Tweet This!