'

Aug 6
KOEKANGE - Een man is aan de Noorderkanaalweg in Koekange met zijn zitmaaier de sloot ingereden dinsdagmiddag. De man raakte hierbij licht gewond en werd in de ambulance behandeld maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. De brandweer was ook nog opgeroepen maar werd niet meer ingezet.

Foto: Persbureau Meter

Geplaatst door B S

Tweet This!
Aug 6
REGIO - We koersen aan op een meer dan gemiddeld wespenjaar. Door het perfecte weer zijn veel koninginnen succesvol geweest in het vormen van een wespennest. De meeste wespenbestrijders hebben het na een paar rustige jaren weer eens druk tot zeer druk. De echte overlast is al voor augustus begonnen. Verder neemt de Franse veldwesp verder toe en zijn opvallend veel hoornaars gezien.


Ga door met lezen van "Wespen overlast"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Aug 6
DE WIJK - In samenwerking met Imkervereniging De Wijk houdt Stichting Het Drentse Landschap op woensdagmiddag 7 augustus tussen 13.00 en 16.00 uur een leerzame kindermiddag over bijen. In ’t Ende kunnen bezoekers alles over bijen te weten komen en deze ijverige insecten van dichtbij in hun huis, de bijenkast, zien werken. De kinderen mogen in een echt imkerpak en met handschoenen aan een raam vol bijen uit een kast halen en kijken of er jonge bijen in zitten.

Ga door met lezen van "leerzame kindermiddag over bijen"

Geplaatst door B S

Tweet This!