'

Aug 7
RUINERWOLD - Vanaf zondag 11 augustus zal de eerste selectie zich gaan voorbereiden op het nieuwe seizoen. Na de degradatie van vorig jaar zal het zich nu moeten bewijzen in de 4e klasse A.


De nieuwe trainer Bennie Vissers

Ga door met lezen van "Nieuwe seizoen Ruinerwold van start"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Aug 7
HOOGEVEEN - De medewerkers en gasten in het pand van het expertise centrum kind, jeugd en gezin moesten woensdagochtend het gebouw uit vanwege rookontwikkeling. De brandweer rukte uit naar de Korhoenstraat en constateerde dat er sprake was van kortsluiting. Nadat dit verholpen was konden ze met z'n allen het pand weer in.

Geplaatst door B S

Tweet This!
Aug 7
ZUIDWOLDE - De Nacht van Zuidwolde op de derde zaterdag in augustus, het is in Zuidwolde al vele jaren een begrip. Ook dit jaar op 17 augustus is op de verschillende pleinen weer live muziek te horen. De gezamenlijke horeca steekt de schouders er onder, om er weer een feestje van te maken.

foto's: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "De Nacht van Zuidwolde komt er aan"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Aug 7
DRENTHE - Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander en Hare Majesteit Koningin Máxima brengen woensdag 18 september 2019 een streekbezoek aan Zuidwest-Drenthe. Tijdens het streekbezoek wordt aandacht gegeven aan initiatieven van bewoners en ondernemers om de leefbaarheid in hun stad of dorp te behouden. Bij deze initiatieven staat een verbindende aanpak centraal. Het Koninklijk Paar bezoekt de gemeenten Hoogeveen, Westerveld, De Wolden en Meppel.

Ga door met lezen van "Koning en Koningin brengen streekbezoek aan Zuidwest-Drenthe"

Geplaatst door B S

Tweet This!