'

Aug 9
LANKHORST - Een automobilist is op de afrit A28 naar de A32 bij Lankhorst vrijdagmiddag met zijn voertuig over de kop gevlogen waarna de auto op de kop in de berm van de afrit A28 naar de A32 bleef liggen. De bestuurder kwam er zonder verwondingen vanaf. Door het ongeval ontstond erop de A28 tussen De Wijk en Lankhorst een file van zo'n 3 kilometer.
Over de oorzaak van het ongeval is nog niets bekend.
Foto Persbureau Meter

Geplaatst door B S

Tweet This!
Aug 9
ZUIDWOLDE - Stichting De Meule van Wassens daagt inwoners van Zuidwolde uit om mee te doen met een fotowedstrijd. Ze hoopt dat zo nog meer mensen de molen van Zuidwolde, die eind dit jaar weer zal draaien, een warm hart toedragen. Met alle inzendingen wordt een kleurrijke en vooral unieke expositie ingericht in de molen in wederopbouw.


Ga door met lezen van "Fotowedstrijd Meule van Wassens"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Aug 9
DE WIJK - Maandag 12 augustus om 13.30 uur opent Ronald Brouwer (voorzitter gemeenteraad) het sport- en cultuurkamp 2019. Deze wordt gehouden van maandag 12 augustus tot en met vrijdag 16 augustus 2019. Het kamp wordt gezamenlijk georganiseerd door de sportfunctionarissen van gemeenten

Ga door met lezen van "Opening sport- en cultuurkamp 2019"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Aug 9
RUINEN - Het eerste Hippische Brinkfestijn op woensdag 7 augustus kan als zeer geslaagd worden beschouwd. Het vond plaats in samenwerking met de organisatie van de oorspronkelijke Donkere Paardendagen en de stichting Promotie Ruinen. Het festijn omvat een stratenconcours voor tuigpaarden en Hackneys, alsmede een aantal shows.


Bekijk alle foto's Jans Schulting
Of bekijk het als fotoboek

Ga door met lezen van "Hippisch Brinkfestijn bijzonder geslaagd"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Aug 9
kinderbijendag groot succes

DE WIJK - De Nederlandse Bijenvereniging afdeling De Wijk hield afgelopen woensdag een kindermiddag ‘Zoem zoem zegt de honingbij’. Het fraai gelegen informatiecentrum ’t Ende gelegen aan de Reest in de gemeente De Wolden bood dit jaar wel een extra mooie omgeving vanwege de semipermanente tentoonstelling ‘De Bij en Wij’ die dit hele jaar nog te bezichtigen is.


Ga door met lezen van "Zoem zoem zegt de honingbij’"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Aug 9
DRENTHE - Een prachtige busreis door het dingspel Zuidenveld (Zuidoost-Drenthe) langs literaire hoogtepunten, fraaie landschappen en bijzondere beelden en monumenten die verbonden zijn aan Drentse schrijvers.

Ga door met lezen van "In het spoor van Picardt"

Geplaatst door B S

Tweet This!