'

Aug 11
REGIO - Eén, twee, drie of vier dagen fietsen, vermaak onderweg en lekkere kleine hapjes om te proeven: dat is waar het bij Trappen, Happen en Stappen om draait. Op 20, 21, 22 en 23 augustus vindt de vierde editie van het fietsevenement plaats en dit jaar wordt er gestart bij paviljoen Nijstad.


Ga door met lezen van "Nijstad startplaats Trappen, Happen en Stappen"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Aug 11
DE WOLDEN - De Nationale Duurzame Huizen Route is een platform waar huiseigenaren hun ervaringen delen over duurzaam wonen. Trotse huiseigenaren kunnen hun woning het hele jaar door op de website aanmelden. Hiermee inspireren zij anderen bij het verduurzamen van hun woning.


Ga door met lezen van "Nationale Duurzame Huizen Route in De Wolden "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Aug 11
DRENTHE - Wegens succes wordt de tentoonstelling In dank aanvaard: Matthijs Röling verlengd tot en met 25 augustus 2019. In de tentoonstelling toont het museum een grote collectie werk van Röling (Oostkapelle, 1943) uit de particuliere collecties van Cees Röling en Ad en Willy Adriaansen. De stillevens, portretten en mythische voorstellingen van Röling kenmerken zich door harmonie. Over alles hangt een zweem van poëzie en intimiteit. De documentaire M.R. - waarin Matthijs Röling terugblikt op zijn kunstcarrière - is bij de expositie te zien.

Ga door met lezen van "Matthijs Röling wegens succes verlengd in Drents Museum"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Aug 11
RUINERWOLD - Cabaretgroep 2 Recht 2 Averecht speelt op vrijdag 13 september bij de Karstenhoeve. Zaal open 19.30 uur. Aanvang 20.00 uur. Reserveren via info@karstenhoeve.nl of telefonisch via 0522-481447.

Geplaatst door B S

Tweet This!