'

Aug 13
DE WIJK - Na een erg succesvolle rit in 2018 heeft het bestuur besloten om wederom een Cabriorit te organiseren. Deze gaat zondag 18 augustus voor de dertiende keer de plaats vinden. De start is dit jaar bij restaurant /grand café Mulino. Vanaf 10.30 uur kunnen deelnemers zich daar melden om het routeboekje in ontvangst te kunnen nemen. Er kan tussen 11.00 uur en 12.30 uur gestart worden.


Ga door met lezen van "Cabriorit voor dertiende keer van start"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Aug 13
ZUIDWOLDE - De jaarlijkse Vakantie Bijbel Week in de Hervormde Kerk in Zuidwolde wordt dit jaar op dinsdag 20, woensdag 21 en donderdag 22 augustus gehouden.

Ga door met lezen van "Vakantiebijbelweek heeft het thema: SchatRijk"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Aug 13
RUINERWOLD - De Toffe Peer in Ruinerwold behoort tot de tien beste vakantieparken van Nederland. De top tien is gebaseerd op reviews die van augustus 2018 tot en met juli 2019 op zoover.nl zijn geplaatst.

Ga door met lezen van "De Toffe Peer in top tien beste vakantieparken"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Aug 13
DRENTHE - Provincie Drenthe is prachtig. In elk jaargetijde, zeker ook in de zomer. Hoe mooi Drenthe is, zien we ook regelmatig voorbijkomen op social media. Hiermee valt deze zomer een zomerse prijs (t.w.v. 50 euro) te winnen. Wat je moet doen: maak een foto in Drenthe en plaats deze met locatieaanduiding op Instagram, Plaats hierbij de hashtag #zomerindrenthe en tag @provdrenthe in de post.

Ga door met lezen van "Fotowedstrijd provincie Drenthe op Instagram"

Geplaatst door B S

Tweet This!