'

Aug 14
RUINEN - In ’t Neie Punt in Ruinen gaan in september twee nieuwe yoga groepen starten op vrijdagavond. Er is een specifieke les 'yoga voor sporters' en een les 'yoga & meditatie'. De lessen zijn zeer geschikt voor beginners maar ook deelnemers met meer ervaring zullen voldoende uitdaging en diepgang vinden.

Ga door met lezen van "Nieuwe Yoga groepen gaan van start"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Aug 14
RUINERWOLD - De Familie Tuinman verzorgt al 25 jaar muzikale optredens in vooral verzorgingscentra en bij vrouwenverenigingen. Rode Kruis en Zonnebloem. Dat jubileum viert de uit Genemuiden afkomstige familie met een cd vol Nederlandstalige liedjes. Het album wordt op vrijdagmiddag 30 augustus gepresenteerd in De Meente in Genemuiden.Ga door met lezen van "Familie Tuinman viert jubileum"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Aug 14
DE WOLDEN - De grafkosten in gemeente De Wolden liggen aanzienlijk hoger dan in omringende gemeenten. Het verschil loopt op tot wel 1.700 euro voor een eigen graf. Dat blijkt uit de grafkostenmeter van Monuta en is in kaart gebracht door Uitvaartverzekering.nl.


foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Grafkosten in De Wolden hoger dan in omringende gemeenten"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Aug 14
Verkiezing leukste uitje van Nederland 2020

RUINERWOLD - Voor het tiende jaar op rij organiseert het Land van ANWB de verkiezing voor het leukste uitje van Nederland én het leukste uitje van de provincie.. en ook dit jaar is De Drentse Koe genomineerd! Afgelopen jaar sleepten ze de Bronzen Award voor het Leukste Uitje van Drenthe in de wacht. Dit keer gaan ze voor Goud! Vind jij ook dat Speel- en IJsboerderij De Drentse Koe het KOE-lste uitje van Drenthe is? Breng dan nu je stem uit via deze button. STEM NU

Geplaatst door B S

Tweet This!