'

Aug 19
DE WIJK - De organisatie van de Cabriorit De Wijk bestaande uit: Wichard Alberts, Jan Timmerman, Noes Kam en Arjan Berends blikt met een goed gevoel terug. Slechts honderdvijfentwintig inschrijvingen waren er dit jaar te verdelen, en dit aantal werd op 1 juli al gehaald. Zondagmorgen vanaf 11.00 uur kon er gestart worden bij restaurant Mulino, hier was tevens het eindpunt.
Ga door met lezen van "Organisatie Cabriorit blikt tevreden terug"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Aug 19
STAPHORST – Onder grote belangstelling is afgelopen zaterdag kinderkledingwinkel Mooistoer aan de Meesterweg 1J in Staphorst geopend. Voor eigenaresse Roelien Veijer ging daarmee een langgekoesterde wens in vervulling.

Foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Kinderkledingwinkel MooiStoer opent deuren"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Aug 19
DE WIJK - De tweede editie van het Beachvolleytoernooi op de Dorpsstaat bij café de Wiekslag was weer een groot succes. Liefst achttien teams streden om de wisselbokaal. Team High Church uit De Wijk wist in een spannende finale te winnen van Buning 2 uit Zuidwolde. Vanaf zondagmorgen 11 uur streden de teams vol overgave op twee velden voor het dorpscafé. In het begin van de dag regende het nog iets. Maar dit klaarde later op. Zelfs het zonnetje liet zich nog even zien. Vele honderden toeschouwers zagen rond half vijf een spannende finale.

foto's BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Bijzonder geslaagd beachvolleybaltoernooi bij Wiekslag"

Geplaatst door B S

Tweet This!