'

Aug 20
DE WIJK - Op zondag 8 september vindt de eerste editie van het Nazomerfeest aan de Reest plaats bij Bezoekerscentrum ’t Ende in de Wijk. Een festival waar beleving van kunst in de natuur centraal staat. De opbrengst van deze middag is bestemd voor het project School for Justice van Free a Girl.

Ga door met lezen van "Nazomerfeest aan de Reest"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Aug 20
Katenhater actief in Ruinerwold?

RUINERWOLD - Maandagavond 19 augustus rond 19.30 uur is de kat van de familie Hoekstra aan de Wolddijk 5 in Ruinerwold beschoten. De familie trof hun huisdier zwaargewond aan voor het huis. 'In eerste instantie dachten we dat hij was aangereden door een auto' vertelt Renny Hoekstra. 'We zijn ermee naar de dierenarts gegaan. Die vond een kogeltje in het lijfje, vermoedelijk afkomstig uit een luchtbuks'.

Ga door met lezen van "Beschoten kater overleeft het niet"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Aug 20
DRENTHE - Tot en met 3 november 2019 schitteren meer dan zeventig Italiaanse meesterwerken in de tentoonstellingsvleugel van het Drents Museum in Assen. In de tentoonstelling Sprezzatura - Vijftig jaar Italiaanse schilderkunst (1860-1910) staat het werk centraal van maar liefst veertig schilders uit heel Italië, zoals Antonio Mancini, Federico Zandomeneghi, Giovanni Segantini, Giacomo Favretto en Giuseppe Pellizza.

Ga door met lezen van "Vijftig jaar virtuose Italiaanse schilderkunst in Sprezzatura "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Aug 20
ZUIDWOLDE - De financiering van het jaarlijks onderhoud van de molen in Zuidwolde die dit jaar gerestaureerd wordt, is grotendeels veiliggesteld met de vele donateurs die de stichting erbij heeft gekregen. In juni hield stichting De Meule van Wassens een grote huis-aan-huis donateursactie in Zuidwolde.

foto: Ben Veerbeek

Ga door met lezen van "Veel nieuwe donateurs voor de Meule van Wassens"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Aug 20
RUINERWOLD - Jaarlijks belanden ruim 140. 000 kinderen bij de spoedeisende hulp door een ongelukje in of om het huis. Te weinig ouders weten voldoende van EHBO en weten niet hoe zij in geval van nood moeten en kunnen handelen. Door te weten wat jij kunt doen sta je niet met lege handen en kun jij eerste hulp bieden als dat nodig is!


Ga door met lezen van "Kinder EHBO voor stoere mannen"

Geplaatst door B S

Tweet This!