'

Aug 21
DE WIJK - Aanstaande zaterdag 24 augustus is van 15.00 tot 18.00 uur iedereen welkom voor een Picknick @ the pool. De picknickmand hoeft niet helemaal vol; we hebben een barbeque staan, er zijn snacks en ander lekkers te koop. De band CoverIt XXL (voorheen de Vrienden van De Wiek Live) zorgt voor leuke muziek; eerder speelden ze succesvol op het Wieker feest.

foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Picknick @ the pool bij zwembad de Slenken"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Aug 21
Gratis documentaire over 100 jaar ruilverkaveling te zien in het Drents Archief

DRENTHE
- In het Drents Archief in Assen draait de hele maand september de gratis documentaire ‘100 jaar ruilverkaveling in Drenthe’. De film laat de ontwikkeling zien van het Drentse landschap; van woeste heidevelden en ruwe veengronden naar productief agrarisch cultuurlandschap.

Ga door met lezen van "De maakbaarheid van het Drentse landschap in beeld"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Aug 21
DE WIJK - Op zaterdag 24 augustus kun je meedoen aan de De Slenken Triatlon in De Wijk.


Ga door met lezen van "Zwembad De Slenken organiseert De Slenken Triatlon"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Aug 21
REGIO - Heb je ruimte in je huis en hart en wil je meer weten over het pleegouderschap? Kom dan vrijblijvend naar de informatiebijeenkomst op donderdag 5 september in het gemeentehuis van Hoogeveen om 20.00 uur (aanvang vanaf 19.45 uur, in de Burgerzaal).

Ga door met lezen van "Informatiebijeenkomst pleegouderschap "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Aug 21
DE WIJK - De bekende rockband Bökkers speelt op vrijdag 30 augustus in de feesttent in De Wijk. Bökkers is zonder twijfel de hardst werkende band in de ingedutte vaderlandse showbusiness.


Ga door met lezen van " Bökkers naar De Wijk"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Aug 21
REGIO - In tegenstelling tot vorig jaar is er dit jaar niet een speciale kidsroute tijdens Trappen, Happen en Stappen. Op elke dag, zowel de dinsdag 20, woensdag 21, donderdag 22 als vrijdag 23 augustus, zijn er onderweg leuke activiteiten voor kinderen en dat betekent dat het voor kinderen elke dag leuk is om mee te fietsen.


foto: Kim Stellingwerf

Ga door met lezen van "leuke kinderactiviteiten bij Trappen, Happen en Stappen"

Geplaatst door B S

Tweet This!