'

Aug 23
DE WIJK - Voor sommige feestgangers is het inmiddels een traditie: tijdens het Wijker feest na afloop van de avond een duik nemen in zwembad De Slenken. Dit is illegaal, laten burgemeester Roger de Groot en Jan Faber, voorzitter van zwembad de Slenken weten.


foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Handhaving bij zwembad de Slenken tijdens Wieker feest"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Aug 23
MEPPEL – Kenniscentrum WMO bestaat deze maand 7,5 jaar. Het kenniscentrum in Meppel waar consulenten vanuit heel Nederland sinds 2012 opleidingen volgen, is dé opleider binnen het Sociaal Domein. Het opleidingsinstituut is uitgebouwd tot een bureau waar het gaat om opleiden, trainen, detachering, kennis delen en het geven van advies binnen de Wmo en Jeugdzorg.

Ga door met lezen van "Meppeler opleidingsinstituut viert 7,5 jarig jubileum"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Aug 23
ALTEVEER /KERKENVELD - Waar een klein dorp groot in kan zijn. Dat was zeker van toepassing donderdagavond toen de optocht met versierde wagens door het tweelingdorp toog als onderdeel van de feestweek. Er staan diverse activiteiten op het programma waar het hele dorp aan meewerkt. Nog tot en met zaterdag is dit dorpsfeest te bezoeken. Op het feestterrein is ook nog een kermis.

Foto Persbureau Meter

Geplaatst door B S

Tweet This!
Aug 23
RUINERWOLD - Op zaterdag 7 september 2019 van 13.00 uur tot 16.00 uur is er een taxatiemiddag van antiek en curiosa in de Karstenhoeve voorafgaand aan de antiek- en curiosaveiling op 5 oktober a.s.
Om iedereen in de gelegenheid te stellen (oude) voorwerpen voor de veiling aan te bieden, vindt er eerst een taxatiemiddag plaats.


foto: Petra Hessels

Ga door met lezen van "Taxatiemiddag bij museumboerderij De Karstenhoeve"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Aug 23
Elke eerste woensdag van de maand hulp bij onderzoek

DRENTHE - Vanaf september biedt het Drents Archief in Assen een nieuwe, gratis dienst aan. Elke eerste woensdag van de maand kunnen onderzoekers vrijblijvend binnenlopen voor de Kadasterhelpdesk. Herman de Koning, dé autoriteit op het gebied van Drentse Kadasterarchieven, is op de woensdagmiddagen vanaf 13.00 uur aanwezig om het ingewikkelde Kadasteronderzoek te begeleiden.

Ga door met lezen van "Nu ook Kadasterhelpdesk in het Drents Archief"

Geplaatst door B S

Tweet This!