'

Aug 24
RUINEN - De inwoners hebben zaterdagmorgen weer genoten van een prachtige optocht. Maar liefst achtenveertig wagens/groepen deden er aan mee. Op de Brink werden alle deelnemers doorgelicht en tevens gejureerd. De meest grappige en originele onderwerpen kwamen voorbij. De jury had een lastige taak om tot een oordeel te komen. Nadat muziekvereniging Crescendo het Drentse volkslied had gespeeld ging de optocht echt van start. De publieke opkomst was zoals altijd groot.

Foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Ruinen geniet van een prachtige optocht"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Aug 24
REGIO - Afgelopen week ging voor de vierde keer het fietsevenement Trappen, Happen en Stappen van start. Deelnemers konden 1, 2, 3 of 4 dagen deelnemen. Dit jaar verschenen er ruim 2200 deelnemers aan de start: ‘een recordaantal’, aldus Myrthe Strijker van de organisatie.


Ga door met lezen van "Record aantal deelnemers tijdens Hoogeveens fietsevenement"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Aug 24
MEPPEL - Een brand in de voortuin van een woning aan de commissaris de Vos van Steenwijklaan in Meppel vrijdagavond. Volgens de buurt had de bewoner zijn eigen deur in brand gestoken. De brandweer is ingezet om het vuur te blussen omdat er overslag naar een boom dreigde. Ook waren de bewoners van naast gelegen woningen bang dat het vuur zich zou uitbreiden. De bewoner van deze woning zou volgens omstanders vaker voor overlast zorgen in deze buurt. Hij zou inmiddels afgesloten zijn van gas en licht.


Foto Persbureau Meter

Geplaatst door B S

Tweet This!