'

Aug 26
RUINERWOLD - Op maandag 26 augustus is er een inloopavond over de herontwikkeling van de locatie van de voormalige SNS-bank aan de Dijkhuizen 28-30 in Ruinerwold. Op deze locatie wordt een gebouw met 20 appartementen gebouwd.

Ga door met lezen van "Inloopavond herontwikkeling locatie voormalige SNS-bank"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Aug 26
ZUIDWOLDE - Het college van B&W van gemeente De Wolden nodigt u uit voor de afscheidsreceptie van wethouder Mirjam Pauwels. De receptie vindt plaats op: Datum: woensdag 4 september 2019. ijd: 15.00-18.00 uur. Locatie: gemeentehuis De Wolden, Raadhuisstraat 2 in Zuidwolde. U bent van harte welkom

Geplaatst door B S

Tweet This!
Aug 26
DE WIJK - Voor het eerst in jaren stond er afgelopen zaterdag na bijna dertig jaar weer een triatlon op het programma in De Wijk. Ruud Westerhoven , Tonnie Korsten en Henk Kreeft hadden na een paar maanden van voorbereiding een leuke gezellige en na van atleten gehoord te hebben een goede wedstrijd in elkaar gezet, met een aantrekkelijk parcours.

Foto's BS/weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Hiemstra en Kreeft zegevieren bij Triathlon De Wijk"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Aug 26
MEPPEL - De brandweer moest zondagmiddag aan de Heinsiusstraat in Meppel een vogel (roek)uit een boom bevrijden. Het dier had een visdraad om de poten. Na door de brandweer te zijn bevrijd werd het dier door de medewerkers van de dieren ambulance opgevangen.

Geplaatst door B S

Tweet This!
Aug 26
DE WIJK - Tijdens de feestweek in De Wijk wordt op donderdag 29 augustus de befaamde Wiekloop voor de 23e keer georganiseerd door de Reestrunners en de Oranjevereniging De Wijk. Het parcours gaat grotendeels door landgoed Dickninge. Deze prestatie-hardloopwedstrijd wordt voorafgegaan door drie wedstrijden speciaal georganiseerd voor kinderen.

Ga door met lezen van "Inschrijven voor 23e Coop Wiekloop"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Aug 26
IJHORST - Op maandagavond 2 september heeft Natuurbeschermingsvereniging “IJhorst-Staphorst e.o.” Roelof Jan Koops uitgenodigd. Roelof Jan zal dan een lezing geven over ‘plantengallen’.

Ga door met lezen van "Presentatie over plantengallen"

Geplaatst door B S

Tweet This!