'

Aug 29
DE WIJK - Erik Bolding is donderdagavond de grote winnaar geworden van de 10 km Wiekloop. Bij de dames zegevierde Saskia Schutte. Het was alweer haar vierde overwinning in De Wijk. Bij de start schoot Bolding weg, en gaf zijn achtervolgers gelijk het nakijken. Bij de eerste doorkomst op het evenemententerrein was al duidelijk de atleet uit Tuk de ruim opgebouwde voorsprong niet meer weg zou geven.


Ga door met lezen van "Erik Bolding snelste bij Coop Wiekloop"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Aug 29
RUINEN - In een groot deel van Drenthe is smog te zien. Dat komt omdat de kwaliteit van de lucht verslechtert als gevolg van zomersmog door ozon. Deze smog ontstaat door verontreinigende stoffen die door hert zonlicht worden omgezet in ozon.

Foto Persbureau Meter

Ga door met lezen van "Zomer Smog in Drenthe"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Aug 29
RUINEN - Donderdagavond 29 augustus is er vanaf 19.00 uur gelegenheid om de plannen in te zien voor de herinrichting van de Kaamp.

Ga door met lezen van "Inloopavond Ruinen voor de herinrichting van de Kaamp "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Aug 29
REGIO - Het was de afgelopen dagen behoorlijk tropisch. Icare deelde daarom ijsjes uit aan ouderen met het warme weer. En deze verkoelende traktatie werd bijzonder gewaardeerd.

Geplaatst door B S

Tweet This!
Aug 29
ECHTEN - De activiteitencommissie van 'd Olde Karke heeft diverse activiteiten op het programma staan. Dat zijn op: Zondag 8 september, 19.30 u op de Brink Jeu de Boules. Donderdag 19 september, workshop handbreien.

Ga door met lezen van "Activiteitencommissie 'd Olde Karke"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Aug 29
DE WIJK - De bijeenkomst voor vaste gebruikers van Dorpshuis de Havezate is maandag goed bezocht. Tijdens deze avond gaf het nieuwe bestuur tekst en uitleg over de toekomstplannen, en was er tevens gelegenheid om vragen te stellen.

Foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Bezettingsgraad Havezate moet omhoog"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Aug 29
MEPPEL – Kenniscentrum WMO bestaat deze maand 7,5 jaar. Het kenniscentrum in Meppel waar consulenten vanuit heel Nederland sinds 2012 opleidingen volgen, is dé opleider binnen het Sociaal Domein. Het opleidingsinstituut is uitgebouwd tot een bureau waar het gaat om opleiden, trainen, detachering, kennis delen en het geven van advies binnen de Wmo en Jeugdzorg.

Ga door met lezen van "Meppeler opleidingsinstituut viert 7,5 jarig jubileum"

Geplaatst door B S

Tweet This!