'

Aug 31
DE WIJK - De Wijk heeft zaterdagmorgen genoten van een prachtige optocht waar aan vele wagen en individuelen aan meededen. Deze ging om 10.30 uur van start. In totaal deden er vierentwintig wagens mee. Na afloop was de prijsuitreiking in de feesttent.

Foto's BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "De Wijk geniet van prachtige optocht"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Aug 31
RUINERWOLD - Bij een eenzijdig ongeval op de Koekangerweg in Ruinerwold is een cabrio over de kop gevlogen. Door nog onbekende oorzaak belande de auto in de berm er en raakte de bestuurder de macht over het stuur kwijt. De cabrio kwam in een weiland aan de overkant van de sloot tot stilstand. Bij het ongeval raakte niemand gewond.

Foto: Persbureau Meter

Geplaatst door B S

Tweet This!
Aug 31

Geplaatst door B S

Tweet This!
Aug 31
ZUIDWOLDE - Op zondag 1 september heeft theaterkuil De Falieberg in Zuidwolde bekende muzikanten te gast: klezmergroep Klets komt optreden. Zanger Jan Nikkels zingt voor de laatste keer mee bij de muziekgroep en neemt zo afscheid van zijn publiek. Schrijver en verteller Jan Veenstra zal ook een speciale rol hebben in het 2 uur durende concert. Er is één voorstelling om 14.00 uur met halverwege een pauze. De toegang is vrij, een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld.Ga door met lezen van "Afscheidsoptreden zanger Klets in de theaterkuil"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Aug 31
DRENTHE - De provincies Drenthe en Groningen krijgen er de komende drie jaar 1.000 openbare laadpalen bij. Vijf keer zoveel als dat er nu zijn. Daarmee moet een dekkend laadnetwerk voor elektrische rijders ontstaan. De laadpalen van Allego worden geplaatst in 21 gemeenten, die hiervoor samenwerkten in een gezamenlijke aanbesteding.

Ga door met lezen van "Eerste van 1.000 extra openbare laadpalen feestelijk onthuld"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Aug 31
ECHTEN - Op zondag 29 september gaan we van start met de 3e Echt’n Run. Dit jaar willen we i.p.v. 200 deelnemers 250 deelnemers laten starten. Hiervoor zijn we net als vorig jaar vrijwilligers nodig.

Ga door met lezen van "Vrijwilligers Echt’n Run gezocht"

Geplaatst door B S

Tweet This!