'

Sep 1
Tand eruit? Tand erin!

REGIO - Tijdens het sporten, buitenspelen of stoeien; het kan zo maar gebeuren dat een kind een tand verliest. Bij een dergelijk tandtrauma is het van het grootste belang dat er direct de juiste zorg wordt verleend. Helaas weten veel ouders/verzorgers niet wat ze op dat moment moeten doen.

Ga door met lezen van "Tandartsen lanceren publiekscampagne "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 1
dreumesen houden van lezen!

DE WOLDEN - Vanaf maandag 9 september starten de BoekStartuurtjes weer. In de bibliotheken van De Wolden kunnen ouders met hun dreumes naar het gezellige en interactieve voorleesuurtje.

Kees opmeer

Ga door met lezen van "BoekStartuurtjes weer van start"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 1
RUINERWOLD - Ter promotie van de Dijkhuizenrun worden er op maandag 2 september hardloopclinics verzorgd in Ruinerwold. Deze clinics worden georganiseerd door de sportfunctionaris i.s.m. LGR’88.

Ga door met lezen van "Clinics in Ruinerwold"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 1
RUINERWOLD - Op zaterdag 7 september staat de 31e Dijkhuizenrun op de rol. Dankzij ruim vijftig vrijwilligers en dik dertig sponsors is het de organisatie gelukt om te kunnen zeggen: Het gaat weer door. Een van de laatste acties uit het draaiboek was het bouwen van een brug over een brede sloot.Ga door met lezen van "Organisatie klaar voor 31e Dijkhuizenrun"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 1
RUINEN - Binnenkort in Ruinen: "Yoga voor sporters", de voordelen van yoga specifiek voor sporters van alle niveaus. Een nuchtere en aardse les met oefeningen waarvan de uitwerking je ook in je eigen sport van pas zal komen.

Ga door met lezen van "Yoga in Ruinen"

Geplaatst door B S

Tweet This!