'

Sep 2
DE WIJK - Op 28 september viert Nederland voor de veertiende keer Burendag. Coop Dunnink sluit zich aan bij dit initiatief van Douwe Egberts en het Oranje Fonds. We maken er in en om de winkel een bijzondere dag van met koffie, cupcakes en leuke kinderactiviteiten. Want: Burendag vier je samen!

Burendag (3)A

Ga door met lezen van "Burendag vier je samen, bij Coop Dunnink"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 2
ZUIDWOLDE - De Nationale Raad Zwemveiligheid is er trots op dat zwemvereniging De Watersnip er voor kiest om te blijven voldoen aan de (nieuwe) kwaliteitsstandaard van de zwembranche. Samen staan voor het borgen van veiligheid en kwaliteit van het zwemonderwijs!
Ga door met lezen van "Zwemvereniging De Watersnip voldoet aan nieuwe normen!"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 2
'Uw mening telt om de kwaliteit van ons evenement te verhogen'

RUINERWOLD - Het bestuur heeft woensdag 28 augustus de 27ste Oldtimerdag geëvalueerd. Een behoorlijke lijst met aandachtspunten is het resultaat. Het bestuur is zeker tevreden en heeft geconstateerd dat de 1200 deelnemers zich niet zomaar gewonnen geven ondanks de regenbui in de ochtend.


Ga door met lezen van "Digitaal onderzoek Oldtimerdag"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 2
IJHORST - Op zaterdag 7 september is er wederom een IJhorster maandmarkt. De markt wordt bezet met vele particulieren die hun goederen en spulletjes van zolder en schuur voor kleine prijsjes zullen verkopen. Ook is er een gezellige aanvulling van braderie waarbij nieuwe artikelen worden aangeboden.

Ga door met lezen van "IJhorster maandmarkt"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 2
DE WIJK - De inwoners van De Wijk kunnen terug kijken op een fantastisch feest met tal van hoogtepunten. Vrijdagavond speelde de band Bokkers in een volle feesttent. Nummers als het ‘Giet hier Spoken en Annie uut de Bochte’ werden luidkeels meegezongen.

foto's BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Wiekers genieten van een geweldig dorpsfeest"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 2
ECHTEN - De gemeenteraad van De Wolden wil graag met de inwoners, ondernemers en organisaties in gesprek om hun wensen, knelpunten en tips te horen over het verkeer en vervoer in de gemeente. Daarom organiseert de raad op 12 september een dialoogavond, u bent van harte welkom!

Ga door met lezen van "Dialoogavond gemeenteraad over Verkeer en Vervoer"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 2
KOEKANGE - Open Monumentendag wordt in Koekange op 14 september gevierd met Rondje Koekange, een evenement met onverwachte performances op drie historische locaties. Onder begeleiding van spoken word-artiest Pim Pomsy wandelen bezoekers van de Protestantse kerk, naar Landgoed Welgelegen en De Tuin van Joke Kuiperij.


Ga door met lezen van "Rondje Koekange met kunstenaars"

Geplaatst door B S

Tweet This!