'

Sep 3
Fietstochten wekelijks gepland

REGIO - De fietsgroep die de zomer heerlijk heeft doorgefietst en steeds in aantal groeide, fiets door in september en oktober zolang het weer goed is.

Ga door met lezen van "Fietsen richting herfst"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 3
DE WOLDEN - In april hebben we voor het eerst in onze gemeenten geplogd. Tijdens het hardlopen afval rapen, dat heet met een mooi woord ‘ploggen’. Het is een samenvoeging van het Zweedse ‘plocka’ dat rapen betekent en ’joggen’.


Ga door met lezen van "De Wolden en Hoogeveen gaan weer ploggen! "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 3
IJHORST - Welke paddenstoel is giftig en welke niet? Tijdens de cultuurmiddag van donderdag 19 september in IJhorst zal Zwammenman Gert Kremer een presentatie en uitleg geven over allerlei soorten.

Ga door met lezen van "Paddenstoelenman geeft presentatie"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 3
DE WOLDEN - Voor de zomer vertelden we u over nieuwe providers op het netwerk. De zomer is nog maar net voorbij en er komen alweer twee nieuwe providers bij! Deze keer gaat het om één provider voor de consument en één provider voor de zakelijke markt.


foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Twee nieuwe providers op glasvezelnetwerk De Wolden"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 3
REGIO - Dat de scholen weer begonnen zijn, zal niemand ontgaan zijn. Het is ’s ochtends weer druk op de fietspaden. Ook op RSG Wolfsbos komen de meeste leerlingen op de fiets naar school.

Ga door met lezen van "RSG Wolfsbos start met project ‘verkeersveiligheid’ "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 3
STAPHORST - Het Christelijk Mannenkoor Staphorst is zijn nieuwe zangseizoen begonnen met een nieuwe dirigent. Johan Bredewout uit Vollenhove heeft de leiding van het koor overgenomen van Peter Bos. Donderdag 12 september zet het koor de deur open voor belangstellenden die eens geheel vrijblijvend kennis willen maken met het mannenkoor of er serieus aan denken lid te willen worden.

Ga door met lezen van "Open repetitieavond Christelijk Mannenkoor"

Geplaatst door B S

Tweet This!