'

Sep 4
DE WIJK - De koren van Wijker Kunst hebben hun repetities na de zomerstop weer hervat. Die vinden plaats op maandagavond in dorpshuis De Havezate. Het vrouwenkoor zingt van 19.30 uur tot 21.15 uur en het mannenkoor van 21.15 uur tot 23.00 uur.

Summertime1

Ga door met lezen van "Wijker Kunst is weer gestart"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 4
DRENTHE - Op zaterdag 7 september 2019 is journalist en cultuurhistoricus Bas Mesters te gast in het Drents Museum. In het kader van de tentoonstelling Sprezzatura geeft hij om 14.00 uur een lezing over de betekenis van schoonheid (la bellezza) in Italiƫ.

Ga door met lezen van "Bas Mesters over Italiaanse schoonheid bij Sprezzatura "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 4
ECHTEN - Houd je van vertier, shoppen, prikkelende smaakpapillen en fijne muziek, bezoek dan op zaterdag 14 & zondag 15 september de Westerbergen Nazomer Fair! Op dit jaarlijks terugkerend evenement - iedere derde weekend van september - barst Westerbergen uit haar voegen tijdens de Nazomer Fair!Ga door met lezen van "Nazomer Fair bij Westerbergen"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 4
DRENTHE - Op donderdagmiddag 19 september organiseert het Nederlands Klassiek Verbond, afdeling Assen, haar openingslezing in het Drents Archief.

Ga door met lezen van "Lezing Drents Archief"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 4
DRENTHE - De heischrale graslanden in Drenthe staan de laatste jaren in de belangstelling. Door diverse oorzaken is het oppervlakte particuliere terreinen de afgelopen decennia ernstig verminderd tot circa 100 hectare versnipperde terreinen die onder druk staan.

Ga door met lezen van "Landschapsbeheer Drenthe in actie voor heischrale graslanden"

Geplaatst door B S

Tweet This!