'

Sep 6
DE WIJK/KOEKANGE - Op zaterdag 14 september opent brandweer De Wijk-Koekange haar deuren van 10.30 uur tot 16.00 uur. Iedereen is welkom tijdens de Open Dag.


foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Open dag Brandweer De Wijk-Koekange"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 6
STAPHORST - Op de vaste crea-middag van donderdag 26 september zal Dian Schuurman in een workshop laten zien dat je met knopen uit de knopendoos hele leuke sieraden kunt maken.

Ga door met lezen van "Workshop met knopen"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 6
ZUIDWOLDE - Hilda Mulder (VVD) is door de fractie voorgedragen als opvolger van wethouder Mirjam Pauwels. Hilda Mulder (41) zat van 2010 tot 2018 in de gemeenteraad voor VVD. Ze woont in Koekange en werkt als projectleider bij het Recreatieschap Drenthe.

Ga door met lezen van "Hilda Mulder voorgedragen als nieuwe wethouder"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 6
KOEKANGE - Op 2 ochtenden staat mijn atelier open voor een ieder die eens met creatieve materialen of technieken bezig willen gaan. Heb je altijd al eens een collage willen maken, of van klei of papier-maché een beeld willen maken, met speksteen willen werken of wat dan ook, dan kan je dit nu uitproberen.

Ga door met lezen van "Open Atelier Ochtenden"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 6
DRENTHE - In de maand oktober mogen kinderen in de basisschoolleeftijd gratis naar musea, theater en andere culturele instellingen. Het is Oktober Kindermaand. Op basisscholen verspreid door de hele provincie geven burgemeesters woensdag 18 en donderdag 19 september 2019 het startsein voor deze speciale actiemaand.


foto's: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Burgemeesters geven startsein Kindermaand"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 6
STAPHORST - Op woensdagmiddag 18 september is er weer de maandelijkse gezellige Bingo in het Dienstencentrum. Deze wordt georganiseerd door vrijwilligers van Stichting Welzijn Staphorst (SWS).

Ga door met lezen van "Bingo in het Dienstencentrum"

Geplaatst door B S

Tweet This!