'

Sep 8
REGIO - Bij de 25e editie van de Veulenveiling Dwingeloo op vrijdagavond 13 september komt onder andere de nationaal veulenkampioen in de dressuurrichting Oristo (High Five U.S. x Vivaldi) onder de hamer. De voshengst is één van de boegbeelden in de mooie collectie van 50 veulens. "De kwaliteit is dit jaar hoog", zegt Mathieu Frings van de selectiecommissie.

Ga door met lezen van "Veulenkampioen Oristo onder de hamer bij Veulenveiling"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 8
DE WOLDEN - Creatief bezig zijn kan weer in de Crea Cafés die gepland zijn in de bibliotheken in De Wolden. U bent welkom in Ruinen op 18 september om 9.30 uur, in Zuidwolde op 19 september vanaf 14.00 uur en in De Wijk op 3 oktober om 14.00 uur.

Ga door met lezen van "Crea Cafés in de bibliotheken"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 8
RUINEN - De bekende kunstenaar Siemen Dijkstra exposeert zijn kunstwerken in bezoekerscentrum Dwingelderveld. Speciaal voor deze expositie neemt Dijkstra liefhebbers mee tijdens een fietstocht door het Dwingelderveld. Op zaterdag 21 september fietst de beeldend kunstenaar door het natuurgebied en vertelt hij over de veranderingen in het landschap die hij ziet.Ga door met lezen van "Fietstocht met Siemen Dijkstra in het Dwingelderveld"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 8
STAPHORST - Bridge is een bijzonder spannend en boeiend kaartspel dat met vier mensen wordt gespeeld en 52 kaarten. Je speelt in een groep van 4 personen en met je eigen spelpartner vorm je een team.

Ga door met lezen van "Gymnastiek voor de hersenen Bridgecursus bij SWS"

Geplaatst door B S

Tweet This!