'

Sep 10
MEPPEL - Op de T splitsing Oeverlandenweg met de Industrieweg in Meppel is dinsdagochtend een fietsster gewond geraakt nadat ze in botsing was gekomen met een automobilist. Over de juiste toedracht is niets bekend.
Het slachtoffer werd met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis.

Foto Persbureau Meter

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 10
RUINERWOLD - Het Zomerfeest begint woensdag 11 september en telt tot en met de zondag daarop vele activiteiten. De belangstelling is alweer reuze: voor de vrijdagavond (Snollebollekes) zijn nu al 1300 kaarten verkocht.

foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Ruinerwold klaar voor het Zomerfeest"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 10
DRENTHE - Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander en Hare Majesteit Koningin Máxima brengen woensdag 18 september 2019 een streekbezoek aan Zuidwest-Drenthe. Tijdens het streekbezoek wordt aandacht gegeven aan initiatieven van bewoners en ondernemers om de leefbaarheid in hun stad of dorp te behouden. Bij deze initiatieven staat een verbindende aanpak centraal. Het Koninklijk Paar bezoekt de gemeenten Hoogeveen, Westerveld, De Wolden en Meppel.

Ga door met lezen van "Koning en Koningin brengen streekbezoek aan Zuidwest-Drenthe"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 10
DE WIJK - Na twintig jaar cursussen voor een werkgever te hebben gegeven gaat Jan Boverhof uit De Wijk nu onder de naam: Bovi+Opleidingen voor zich zelf beginnen als ondernemer. De cursussen die verzorgt worden zijn voor de interne transportmiddelen zoals heftrucks en reachtrucks maar ook voor de hoogwerker. Cursussen worden gegeven bij de bedrijven zelf zodat de deelnemers ook echt met de eigen machines leren veilig werken.Ga door met lezen van "Jan Boverhof start met Bovi+Opleidingen"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 10
DRENTHE - Het Cuby & The Blizzards album Appleknockers Flophouse is op 26 september onderwerp van een muzikale voorstelling in café Hofsteenge in Grolloo. Stichting Kunst & Cultuur en Gerhardt Heusinkveld brengen met tal van Drentse artiesten, op de sterfdag van Harry Muskee, een ode aan de meester, het album en de band. Het is dit jaar 50 jaar geleden dat het spraakmakende bluesalbum verscheen.

Ga door met lezen van "Muzikale voorstelling Appleknockers Flophouse "

Geplaatst door B S

Tweet This!