'

Sep 11
RUINERWOLD - Cabaretgroep 2 Recht 2 Averecht speelt op vrijdag 13 september bij de Karstenhoeve. Zaal open 19.30 uur. Aanvang 20.00 uur. Reserveren via info@karstenhoeve.nl of telefonisch via 0522-481447.

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 11
DE WOLDEN - Voor mensen die graag meer met de computer willen doen, maar niet goed weten hoe het werkt, is er Klik & Tik. Klik & Tik is een computercursus waar beginners in kleine groepen geleerd wordt gebruik te maken van de mogelijkheden van de computer, zoals typen, e-mailen, websites bekijken en hoe je bestanden kunt downloaden. Cursisten ontvangen een werkboek. In de bibliotheek wordt les gegeven en er kan thuis geoefend worden.

Ga door met lezen van "Gratis computercursussen in de bibliotheken"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 11
DE WIJK - Quiltpalace De Wolmand in De Wijk bestaat binnenkort 15 jaar en dat wordt gevierd op zaterdag 14 september met een feestelijke open dag. De dag staat bol van de activiteiten. Zo zijn er meerdere exposities op verschillende locaties in de regio.

foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van " Quiltpalace en De Wolmand viert jubileum"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 11
HOOGEVEEN - KWS Infra voert in opdracht van Rijkswaterstaat in september 2019 groot onderhoud uit aan de A37 tussen knooppunt Hoogeveen-Oost en Hoogeveen. Het groot onderhoud wordt hoofdzakelijk verricht aan het asfalt, bermen en vangrail. Door deze werkzaamheden is de A37 in de rijrichting vanuit Duitsland naar Hoogeveen gedurende twee weekenden volledig afgesloten.

Ga door met lezen van "Onderhoudswerkzaamheden A37 bij Hoogeveen "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 11
REGIO - Stichting Wandel Organisatie Staphorst heeft voor zaterdag 21 september weer een prachtige wandeltocht uitgezet. En deze keer maar liefst met zes afstanden!

Reestdal (2)A
foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Wandelen met SWOS"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 11
RUINEN - Op zondag 29 september is de jaarlijkse tuin- en smaakmarkt bij bezoekerscentrum Dwingelderveld. Deze kleinschalige markt bestaat uit kramen met tuinplanten, kunst, tuindecoraties, ijs, jam, honing en andere lekkernijen. Tussen 11.00 en 16.00 uur zijn er leuke activiteiten en bezienswaardigheden aan de Benderse 22 in Ruinen. Toegang tot de markt is gratis voor leden van Natuurmonumenten. Niet-leden betalen € 2,-. Kinderen gratis.Ga door met lezen van "Tuinplanten en streekproducten op Tuin- en Smaakmarkt"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 11
DE WIJK - De tennisvereniging LTV Voorwijk in De Wijk houdt op zondag 15 september van 14.00 – 17.00 uur een Open Tennisdag. Iedereen is van harte welkom om naar tennis te kijken of om zelf een balletje te slaan. Leden van de vereniging zijn aanwezig om vragen te beantwoorden en mee de baan op te gaan.Ga door met lezen van "Open Tennisdag LTV Voorwijk: voor jong en oud"

Geplaatst door B S

Tweet This!