'

Sep 12
DE WIJK - Op donderdag 12 september was de zesde Zonnedag De Wijk. Er is met de Valentijnstaart actie weer een leuk bedrag binnengehaald om de Zonnedag voor de ouderen in verzorgingscentrum Dunninghe en thuiszorg cliënten te kunnen organiseren. De taarten van bakkerij Nijstad en COOP Dunnink werden zeer goed verkocht door de vele vrijwillige taartverkopers.

Ga door met lezen van "Zonnedag gaat naar gevangenismuseum in Veenhuizen"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 12
ZUIDWOLDE - De molen in Zuidwolde is een van de monumenten in gemeente De Wolden die meedoet aan de landelijke Open Monumentendag op zaterdag 14 september. Vrijwilligers van Stichting De Meule van Wassens leiden belangstellenden graag rond en vertellen alles over de vorderingen van de omvangrijke restauratie die dit jaar plaatsvindt.

Foto: Ben Verbeek

Ga door met lezen van "Molen in Zuidwolde open tijdens Open Monumentendag"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 12
MEPPEL - Aan het Jaagpad in Meppel is een auto op een trein gebotst. Het zou niemand gewond zijn geraakt. De vrouw heeft op de overweg de auto kunnen verlaten voordat de trein op het voertuig botste.


Foto's: Persbureau Meter

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 12
RUINEN – Het Kerkkoor van de Protestantse Kerk Ruinen nodigt iedereen van harte uit om mee te doen met het zingen van elf prachtige Taizéliederen. In de sfeervolle Mariakerk uit de twaalfde eeuw wordt namelijk op zondag 6 oktober 2019 een Taizédienst gehouden.

Ga door met lezen van "Meezingen met spirituele Taizéliederen"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 12
KOEKANGE - Dit jaar vindt de 33-ste editie van Open Monumentendag plaats. Ook in gemeente De Wolden zijn verschillende monumenten te bekijken. In Koekange wordt op 14 september zelfs een klein festival opgetuigd onder de naam "Rondje Koekange".

Ga door met lezen van "Rondje Koekange"

Geplaatst door B S

Tweet This!