'

Sep 13
DE WOLDEN - Op zaterdag 14 september opent wethouder Gerrie Hempen om 10.00 uur Open Monumentendag in dorpshuis De Alke in Alteveer. In het dorpshuis is een tentoonstelling met oude foto’s van Alteveer en Kerkenveld. Onder het genot van koffie en iets lekkers kunt u deze tentoonstelling bekijken.

De Wieker Meule is ook geopend tijdens Monumentendag

Ga door met lezen van "Open Monumentendag in De Wolden "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 13
DE WIJK - Zondag 15 september staat de Reestland derby De Wijk - IJhorst op het programma. Om 14.00 uur wordt er afgetrapt. De voetbalderby tussen de buurdorpen is meestal een spannend en sportief spektakel, waarbij altijd veel publiek aanwezig is om de voetballers aan te moedigen.

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 13
Vernieuwd aanzicht Staphorst A28

STAPHORST - Reeds 25 jaar lang wordt het aanzicht van Staphorst vanuit de richting Meppel blauw gekleurd door het pand van bouw- en woonwarenhuis Boer Staphorst. Door hun unieke inhoud zijn “de blauwe loodsen” inmiddels een begrip in Staphorst en ver daarbuiten. Hoogste tijd om nu ook de buitenkant stevig aan te pakken en te voorzien van een complete metamorfose.

Ga door met lezen van " Verbouwing Boer Staphorst"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 13
DRENTHE - Op donderdag 19 september 2019 geeft historicus en Italië-kenner Arthur Weststeijn bij de tentoonstelling Sprezzatura een lezing over de aantrekkingskracht van Italië op Nederlandse kunstenaars en schrijvers.

Ga door met lezen van "Arthur Weststeijn te gast in het Drents Museum "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 13
STAPHORST - Op de eerste woensdagmiddag van oktober, tijdens de week tegen eenzaamheid, is er een gezellige en interessante info-middag van SWS in het Dienstencentrum. Huisartsenpraktijkmanager Hilga Miggels vertelt over haar boeiende en afwisselende functie als manager in de huisartsenpraktijk van Staphorst. Kosten voor de middag zijn incl. koffie/thee/lekkers: € 2,50/1 strip per persoon. Aanmelden vooraf is niet nodig, alle 24+ers zijn van harte welkom. Meer informatie via 0522 - 465143 of info@sws-staphorst.nl.

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 13
DE WIJK - In de eerste week van september zijn er weer veertig collectanten op stap geweest om te collecteren voor het Koningin Wilhelmina Fonds voor het onderzoek naar bestrijding, het voorkomen van kanker en ondersteuning van kankerpatiënten.

Ga door met lezen van "Collecte KWF in de Wijk"

Geplaatst door B S

Tweet This!