'

Sep 14
RUINERWOLD - Ruinerwold heeft vanmorgen weer genoten van een prachtige optocht. Ook het weer was prachtig. Niet iedereen was helemaal fit en uitgerust na het avondje 'Snollebollekes' maar dat mocht de pret niet drukken. De onderwerpen waren weer als vanouds, grappig, spitsvondig, actueel en origineel. De eerste prijs ging naar 'Het leven is een achtbaan'.

foto:BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Ruinerwold geniet van fraaie optocht"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 14
RUINERWOLD - 'Van links naar rechts', de feesttent ging vrijdagavond op de kop met Q music the party, met het foute uur en natuurlijk het optreden van de Snollebollekes. Met bijna 1600 bezoekers was het stijf uitverkocht. Bijna alle bezoekers kwamen verkleed naar het 'foute feest'. Natuurlijk kwamen alle grote hits en meezingers van de Snollebolkes voorbij.


Foto's BS/Weblog-dewolden.nl

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 14
Een vrijblijvende avond om nieuwe schoenen te testen, nieuwe sportvoeding te proberen tijdens het hardlopen of andere sport, of een keer weten wat een sporthorloge allemaal kan? Kom dan dinsdag avond 17 september langs.

Hoe laat je komt, of hoe lang je blijft maakt niet uit. Graag vantevoren even laten weten dat je komt, dan kunnen wij daar rekening mee houden. Graag mailen naar info@edu-sport.nl.

En mocht er wat moois bijzitten, dan hebben nog 20% korting ook!

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 14
DE WIJK/KOEKANGE - Er worden al bijna twee jaar harde plastic doppen ingezameld door de Vrouwen van Nu De Wijk. Dit gaat fantastisch. Binnenkort gaan er voor de vierde keer, drie volle kliko’s weg.

Ga door met lezen van "Vrouwen van Nu De Wijk blijven doppen inzamelen"

Geplaatst door B S

Tweet This!