'

Sep 15
DRENTHE - Provincie Drenthe investeert € 1 miljoen in de maakindustrie van de toekomst. Ondernemers die hun bedrijf slimmer en schoner willen maken en die hun ervaringen met andere bedrijven willen delen, kunnen gebruik maken van de subsidieregeling Slimme Demonstratiefabrieken. De eerste aanvraagperiode start op 1 oktober 2019.

Ga door met lezen van "Provincie Drenthe investeert in slimme maakbedrijven"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 15
ZUIDWOLDE - Zwembad De Waterlelie krijgt volgend jaar een familieglijbaan. Het benodigde geld, 80.000 euro, is eindelijk binnen en dat betekent dat het sein op groen kan. Het geld werd met een lange reeks aan acties binnengehaald, zoals een aantal obstacleruns, zwemlopen en dit jaar een loterij.Ga door met lezen van "Zwembad De Waterlelie krijgt familieglijbaan"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 15
REGIO - Het aantal failliet verklaarde bedrijven is gedaald. Er zijn in augustus 13 bedrijven minder failliet verklaard dan in juli, meldt het CBS. De trend is afgelopen jaren redelijk vlak.

Ga door met lezen van "Aantal faillissementen gedaald in augustus"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 15
DE WOLDEN - Dit jaar werd er in Drenthe al 289 keer ingebroken. Dit aantal had echter veel hoger kunnen zijn, want inbraakpogingen slagen niet altijd. In totaal werden er 105 meldingen gedaan van een mislukte inbraakpoging. In De Wolden steeg het aantal inbraken fors (+63,6 procent).Ga door met lezen van "Steeds meer inbraken in De Wolden "

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 15
DE WIJK - Op 11 augustus 2019 was het 90 jaar geleden dat de Landelijke Rijvereniging "Viribus Unitis" is opgericht. Viribus Unitis wat Latijns is voor "met vereende krachten is een actieve vereniging bestaande uit vijfenveertig leden. De jongste is vijftien, en het oudst rijdende lid is vijfenveertig, merendeels dames vertelt voorzitter Henk Kamerman.

foto's BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Viribus Unitis na 90 jaar nog steeds springlevend"

Geplaatst door B S

Tweet This!