'

Sep 16
REGIO - Oristo (High Five U.S. x Vivaldi) was vrijdagavond het duurste veulen bij de jubileumeditie van de Veulenveiling Dwingeloo. De nationaal kampioen bij de dressuurveulens van dit jaar verwisselde voor € 14.000 van eigenaar. De 50 veulens die onder de hamer kwamen werden gemiddeld voor iets meer dan vijfduizend euro verkocht.

Ga door met lezen van "Nationaal kampioen Oristo duurste veulen op jubileumveiling"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 16
MEPPEL - Op de N375 bij Meppel is een automobilist van de weg geraakt en tegen een paal met een verkeersaanduiding gereden maandagmiddag. De bestuurder raakte licht gewond en werd behandeld in de ambulance. Over de juiste toedracht van het ongeval is niets bekend.


Foto Persbureau Meter

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 16
RUINERWOLD - Het Zomerfeest is zondag op daverende wijze afgesloten met een playbackshow en formidabel optreden van KaramBam. Tijdens de playbackshow puilde de tent weer uit met toeschouwers. Het publiek genoot van de vele creatieve kunststukjes en optredens die voorbij kwamen.


Foto's BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Zomerfeest Ruinerwold op daverende wijze afgesloten"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 16
DE WIJK/KOEKANGE - De Open Dag van de Brandweer De Wijk-Koekange is zaterdag een groot succes geworden. Gedurende deze dag kon het publiek zich vermaken met diverse spuitspelletjes (begeleid door Jeugdbrandweer Meppel) en werd er uitleg gegeven over de voertuigen en het materiaal van de brandweer, politie en ambulance. Ook aanwezig zijn een bergingstruck, een vrachtwagen met als onderwerp ‘dode hoek’, de EHBO-vereniging, VVN, VRD en diverse kleinere stands.

foto's BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Open Dag Brandweer een groot succes"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 16
REGIO - Zondag 22 september is er een gezellige en sfeervolle braderie en vlomarkt in het prachtige Vledder. Op deze braderie zullen diverse standhouders aanwezig zijn met onder andere kleding en fashion, lederwaren, sieraden, cadeauartikelen, boeken, brocante en nog veel meer.

Ga door met lezen van "Braderie & vlomarkt Vledder"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 16
ZUIDWOLDE - In het gemeentehuis in Zuidwolde zijn momenteel de kunstwerken van Mathilde Jongbloed te zien. Zij werkt vooral met textiel, bestaande uit allerlei soorten garens (katoen, wol, linnen, acryl) die door elkaar heen worden gebruikt.

Ga door met lezen van "Expositie Mathilde Jongbloed"

Geplaatst door B S

Tweet This!