'

Sep 17
ZUIDWOLDE - Bibliotheek Zuidwolde en Welzijn De Wolden hebben het idee opgevat om een nieuw initiatief op te zetten, namelijk ‘Heel Zuidwolde kookt’! Het initiatief is naar een idee uit Veghel in Noord Brabant. Daar hebben ze al een aantal edities van ‘Heel Veghel bakt’ achter de rug. Het idee sprak erg aan en toen is er besloten om het vorm te geven in Zuidwolde.


Archief: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "‘Heel Zuidwolde Kookt’, om je vingers bij af te likken!"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 17
RUINEN - In ’t Neie Punt in Ruinen gaan vanaf vrijdag 20 september twee nieuwe yoga groepen starten. Er is een specifieke les “yoga voor sporters” en een les “yoga en meditatie”. De lessen zijn zeer geschikt voor beginners maar ook deelnemers met meer ervaring zullen voldoende uitdaging en diepgang vinden. Yoga is voor iedereen, ongeacht leeftijd, gewicht of lenigheid. Een proefles is gratis. Op zondag 22 september start een nieuwe cursus Mind-Walk®, die groep is bijna vol. Zie www.groenkracht.nu voor alle details.

Ga door met lezen van "Nieuwe yogalessen op vrijdagavond"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 17
DRENTHE - In de maand oktober mogen kinderen in de basisschoolleeftijd gratis naar musea, theater en andere culturele instellingen. Het is Oktober Kindermaand. Op basisscholen verspreid door de hele provincie geven burgemeesters woensdag 18 en donderdag 19 september 2019 het startsein voor deze speciale actiemaand.

Ga door met lezen van "Burgemeesters geven startsein Kindermaand"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 17
ZUIDWOLDE - Stichting De Meule van Wassens schreef in juni een fotowedstrijd uit, een actie met als doel nog meer betrokkenheid te krijgen voor de molen die momenteel gerestaureerd wordt. Zaterdag 14 september werden tijdens Open Monumentendag de winnaars bekend gemaakt.

foto: Ben Veerbeek

Ga door met lezen van "Winnaars van de Meule van Wassens fotowedstrijd zijn bekend"

Geplaatst door B S

Tweet This!