'

Sep 18
VEENINGEN - Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander en Hare Majesteit Koningin Máxima hebben vandaag een streekbezoek gebracht aan Zuidwest-Drenthe. De gemeenten Hoogeveen, Westerveld, De Wolden en Meppel stonden op het programma. Tijdens het streekbezoek werd aandacht gegeven aan initiatieven van bewoners en ondernemers om de leefbaarheid in hun stad of dorp te behouden. Rond 12.45 uur arriveerde de Koninklijke stoet in Veeningen. Waar burgemeester de Groot het Koninklijk paar onder grote belangstelling welkom mocht heten.

foto's BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Koninklijk paar bezoekt Veeningen"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 18
STAPHORST - Er is goed nieuws wat betreft de gym voor ouderen. De lessen gaan weer beginnen want er is een nieuwe docent gevonden. Haar naam is Nel Dragt. Ze is werkzaam als fysiotherapeut bij Praktijk Ter Harmsel in Staphorst.

Ga door met lezen van "Fitgym voor ouderen bij SWS"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 18
RUINERWOLD - Op zondag 22 September zal er weer een kerk zonder drempel dienst plaatsvinden in de Gereformeerde kerk van Berghuizen. Deze dienst zal tevens in het teken staan als startdienst. De dienst zal beginnen om 10.00 uur, waar vooraf gelegenheid is voor het drinken van een kop koffie.


Ga door met lezen van "Joop Gottmers in de Gereformeerde kerk te Berghuizen"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 18
STAPHORST - Op de vaste crea-middag van donderdag 26 september zal Dian Schuurman in een workshop laten zien dat je met knopen uit de knopendoos hele leuke sieraden kunt maken.

Ga door met lezen van "Workshop met knopen"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 18
DE WIJK - Zaterdag namen tientallen racefietsers deel aan de Wiekenroute van Atlas Sport, de toertocht die in vier rondes (‘wieken’) van gemiddeld 50 kilometer was verdeeld. Dankzij de vakkundige begeleiding van de motorrijders van de Antrappers kon de groep, met veel Wiekers in zijn gelederen, de route veilig en plezierig afleggen.
Ga door met lezen van "Wiekenroute voor Hospice Eesinge een mooi succes"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 18
REGIO - Kunstenaar Harm Echten uit Ruinen is komend weekend gastexposant tijdens Open Ateliers Dwingeloo. Op zaterdag 21 en zondag 22 september is de overzichtsexpositie van tien kunstenaars te zien in de St. Nicolaaskerk in Dwingeloo. Ook stellen zij hun atelier open voor publiek. OAD nodigt bovendien elke maand een gastexposant uit. Deze maand is het werk van Harm Echten te bewonderen.

harm echten portret 2

Ga door met lezen van "Harm Echten gastexposant tijdens Open Ateliers"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 18
IJHORST - De Natuurbeschermingsvereniging “IJhorst-Staphorst e.o.” organiseert ook dit jaar weer een heide-opschoning in het Staatsbos. We doen dat op zaterdag 21 september en beginnen om 09.00 uur.

Ga door met lezen van "Heide opschonen "

Geplaatst door B S

Tweet This!