'

Sep 21
ZUIDWOLDE - Op zondagmiddag 17 november wordt voor de 2e maal een Huiskamerfestival georganiseerd in Zuidwolde. Een initiatief waarbij muziekliefhebbers deze middag kunnen reizen van huiskamer naar huiskamer om samen naar muzikaal talent te luisteren.

foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Huiskamerfestival Zuidwolde op herhaling!"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 21
Meld u dan nu aan voor de Tea Time waardering bon!

DE WOLDEN - Zoals elk jaar wordt de maand oktober weer omgedoopt tot ‘Maand van de Vrijwilliger’. In deze maand wordt er extra aandacht besteed aan het vrijwilligerswerk. Zo ontvangt iedereen in week 40 het vrijwilligersmagazine in de bus. Een magazine gevuld met leuke interviews van vrijwilligers, de ViP puzzel, info omtrent vrijwilligerswerk en de Kennisagenda ViP 2019/ 2020.

Ga door met lezen van "Vrijwilliger in De Wolden?"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 21
RUINEN - Ter gelegenheid van de Tuin- en Smaakmarkt bij het bezoekerscentrum Dwingelderveld in Ruinen worden er op zondagmiddag 29 september twee ‘tuinconcerten’ gegeven.

Ga door met lezen van "Tuinconcerten tijdens Smaakmarkt in Ruinen"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 21
REGIO - Met de overheidsplannen om woningen aardgasvrij te maken, gaan steeds meer huiseigenaren op zoek naar informatie over duurzame en energiebesparende toepassingen voor hun woning.

Ga door met lezen van "Duurzaam wonen bereikbaar voor iedereen"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 21
ZUIDWOLDE - Een inloopochtend waarop iedereen die daar zin in heeft, welkom is. Om gezellig koffie of thee te drinken in een ontspannen sfeer. Of om met elkaar van gedachten te wisselen, een spel te doen of creatief bezig te zijn. Of om een krantje te lezen of kennis te maken met een onbekende die óók in ons dorp woont. Of om te helpen bij de voorbereidingen van een soep die tegen een kleine vergoeding te verkrijgen is.

Ga door met lezen van "De Stamtafel voor iedereen"

Geplaatst door B S

Tweet This!