'

Sep 23
Reacties MFA

DE WOLDEN - Na mijn inspraakrede in de raadsvergadering van 13 juni heb ik (Trijnie de Boer - red) heel veel positieve reacties gehad (via mail, app en persoonlijk) De ontwikkelingen en deze reacties wil ik graag terugkoppelen en met u delen.


foto: BS/weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Inwoners bezorgd over miljoenenproject gemeente De Wolden"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 23
DRENTHE - De kick-off van Sterk Techniek Onderwijs Hoogeveen vormde medio september de start van een uniek project in Drenthe. Om symbolisch samen aan de toekomst van techniek in Hoogeveen te bouwen, kregen alle aanwezigen tijdens de kick-off een bouwsteentje uitgereikt.

Ga door met lezen van "Kick-off van uniek project in Drenthe"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 23
RUINERWOLD - De eerste competitiewedstrijd van het seizoen, da’s altijd even wennen. Allereerst moest Ruinerwold wennen aan het spelen van een klasse lager, daarnaast aan de korte busrit en ook het spelen op kunstgras was weer een beetje onwennig.


Ga door met lezen van "Ruinerwold en Steenwijker Boys delen de punten"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 23
DE WIJK - Het Smaakmakers Festival in De Wijk zit er weer op. Net als voorgaande jaren was het weiland aan de Julianaweg omgetoverd tot één groot en gezellig openluchtrestaurant met mobiele keukens en foodtrucks. Waar zaterdag en zondag veel te doen was. Tijdens het 6e Smaakmakers Festival was het behalve lekker eten ook genieten van live muziek, en andere smaakmakende (kinder) activiteiten zoals pottenbakken, tekenen en voetballen in een heuse pannakooi.

foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Smaakmakersfestival bijzonder in trek"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 23
DE WOLDEN - In de bibliotheken De Wijk en Ruinen vieren we op zaterdag 5 oktober in De Wijk en zaterdag 12 oktober in Ruinen van 13.30 tot 16.30 de Kinderboekenweek met verschillende activiteiten. Zo kunnen kinderen spelletjes spelen, een zelfrijdend voertuig maken of meedoen met één van de andere toffe activiteiten! Verder komt Qbuzz langs met een echte bus.

Ga door met lezen van "Kinderboekenweekactiviteiten in de Bibliotheek"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 23
DE WIJK - De leden van hardloop vereniging ontvingen afgelopen woensdag een volledig nieuwe outfit. Deze in mede mogelijk gemaakt door Gerard en Catja Inberg van Welkoop de Wijk.

foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Ga door met lezen van "Leden Reestrunners in het nieuw gestoken"

Geplaatst door B S

Tweet This!
Sep 23
STAPHORST - Op dinsdagavond 8 oktober zal Bert Reinds een avond verzorgen over opvoeden. Het thema van de avond is ‘verborgen verdriet bij jongeren’ en is bedoeld voor opvoeders uit de gemeente Staphorst.

Ga door met lezen van "Bert Reinds spreekt over opvoeden"

Geplaatst door B S

Tweet This!